banner web

Oppdatert 24.04.2019
A+ A A-
URL-adresse:

Hensmoveien 42 til salgs

For nærmere 14 millioner kan du bli eier av denne industrieiendommen på Hensmoen. Opprinnelig et verksted med traverskran og god plass. Bruttoarealet er på 2.359m2 og tomta på nesten 11 mål. (Foto: Eiendomsmegler)

La fuglene være i fred!

I påsken var en drone på farten. En lavtflygende drone over flomøyene er like forstyrrende for fuglene som nærgående folk og båter. Denne dronepiloten var nok ikke klar over dette.

Hvor dum går det an å bli?

Er det noen som er så dumme at de tror de kan sette søppel her? Eller er det noen som er så dumme at de setter søppel her mot bedre vitende? Uansett så må disse folka ha fått dårlig oppdragelse.

To lokale prosjekter får penger

Årets første tildelinger fra Kulturminnefondet til private eiere av verneverdige kulturminner er gjennomført, og eiere i Buskerud kan glede seg over 1,5 millioner i støtte.

  • Publisert i Nyheter

Vask vinteren av bilen!

Sen påske er en gylden mulighet til å gi bilen en skikkelig vårpuss. - Mange velger å være hjemme i påsken. Kanskje du vil bruke en av de rolige dagene til å gi bilen velfortjent pleie, sier Nils Sødal, senior kommunikasjonsrådgiver i NAF.

Lager alpinfest i Hemsedal

Siste helga i april samles hele alpin-Norge til SkiStar Winter Games i Hemsedal. Over 1.000 deltakere fra ni år og opp til de aller beste landslagskjørerne kommer. Det er niende året på rad at alpinistene avslutter konkurransesesongen i Hemsedal.

  • Publisert i Nyheter

Forsinkede eller kansellerte fly – Kjenn rettighetene dine

Våren har kommet til Ringerike, og mange har allerede planlagt årets ferieturer. Mai byr på rikelig med anledning til å reise bort en langhelg, og snart står sommerferien for døren. Veldig mange av oss bruker fly for å komme til valgt destinasjon.

  • Publisert i Nyheter
Abbonér på denne nyhetsmatingen