Oppdatert 26.06.2019
A+ A A-
URL-adresse:

Næringsministeren i Hønefoss

Næringsminister Torbjørn Røe Isaksen og statssekretær Hannah Atic reiser til Buskerud for å møte bedrifter fra området. Dette er et innspillsmøte for små og mellomstore bedrifter, i Hønefoss på Scandic Hotel. Deretter blir det bedriftsbesøk på Ringnes Gård i Noresund.

To ungdommer banket full mann

I slutten av september i fjor, var to kamerater i slutten av tenårene ute på byen i Hønefoss. Ringerike tingrett har behandlet saken.

  • Publisert i Nyheter

Vik tagges ned

To pøbler har den siste tiden gjort det de kan for å tilgrise områdene rundt Vik og Sundvollen.

  • Publisert i Nyheter

Team XPND ekspanderer med guts og girlpower!

Team XPND utvider med Marie Renèe Sørum Gangsø, Oda Nerdrum og Elin Hagavold på damesiden. Nå er det flere kvinner enn menn på laget, og det mener de er en fordel når de går i gang med sin andre sesong.

  • Publisert i Sport

Tre små reddet

Takket være innsatsen fra flere fuglevenner i Vik i Hole, svømmer nå tre små rundt svanemamma. Opprinnelig var det 5 egg, men 2 greide seg ikke. (Foto: Rasmus Lindberg)

Asylsaken: Klagebehandlingen stanset i lagmannsretten

En begjæring om omgjøring av Utlendingsnemndas vedtak om at kirkeasylantene i Hønefoss kirke skulle sendes hjem, blir allikevel ikke behandlet i Borgarting lagmannsrett slik som opprinnelig planlagt. SISTE: Fikk midlertidig oppholdstillatelse.

  • Publisert i Nyheter
Abbonér på denne nyhetsmatingen