videofilm nitar

Oppdatert 17.11.2018
A+ A A-

Smart trekk når du skal låne penger

Fra tid til annen er det slik at vi har behov for en ekstra slant med penger, og årsaken til det kan være mange.

Pengebehovet gjennom året kan være varierende, og det trenger ikke bestandig å være de helt store summene det er snakk om heller. Ofte kan det være at et kjøleskap har sluttet å virke eller at man må gjøre en reparasjon på en bil - og slike ekstrautgifter kan ofte være en belastning på hverdagsøkonomien, og mange velger derfor å finansiere på en alternativ måte.

Forbrukslån kan være et slikt alternativ og er slett ikke noe som er fremmed for oss nordmenn. Bruk en sammenligningstjeneste Hvis man først har bestemt seg for å bruke et forbrukslån til å ta seg av en uforutsett utgift er det viktig at man forsøker å skaffe seg et tilbud som er så godt som mulig. Det er store variasjoner mellom det bankene kan tilby og det er tidkrevende å sende inn søknader til hver og én av disse aktørene.

Det finnes i dag en rekke tjenester som gjør dette arbeidet for kundene, og deriblant er Lånemegleren en av de mest lengst erfaring i bransjen. Selskapet leverer god kundeservice på feltet og gjør en god jobb for at denne prosessen skal være så enkel som mulig for deg. Selskapet har til og med etablert seg i Sverige også, der under navnet Lånemäklaren, hvor de gjør akkurat den samme jobben for lånesøkere der. Kort fortalt fungerer prosessen på følgende måte: Hvis du er ute etter et forbrukslån kan du rett og slett oppsøke Lånemegleren.no og starte jobben der.

Det er viktig å merke seg at det ikke er Lånemegleren som låner ut pengene, men at de samarbeider med mange banker som i sin tur låner ut penger til kundene. Kundene fyller rett og slett ut et søknadsskjema som de sender inn, og der legges det inn personlige opplysninger av forskjellig slag, samt at man fyller ut hvor stort lån man har behov for. Deretter går Lånemegleren gjennom søknaden og sender den videre til sine samarbeidende banker. Der vil hver av bankene gjennomgå søknaden og deretter avgjøre hvorvidt de kan tilby kunden et lån eller ikke. De sender så sin tilbakemelding til Lånemegleren som deretter sammenligner de forskjellige tilbudene. Det beste og mest gunstige tilbudet blir så sendt til søkeren av lånet slik at den kan ta stilling til om den ønsker å godta lånetilbudet eller ikke. På denne måten sparer altså kunden mye tid på sende inn søknader samtidig som den sikrer seg et tilbud som er så godt som overhodet mulig. Slike tjenester finnes det som sagt mange av, men Lånemegleren er en av de aktørene som har lengst erfaring med denne typen arbeid. Har du bruk for et lån som dette vil et slikt alternativ derfor være verdt å vurdere.

green points

Sist redigertfredag, 24 november 2017 14:16
  • SMS-tips: TIPS OSS: Send SMS til 97 59 55 20