Skriv ut denne siden
mandag, 04 februar 2019 13:13

Solskjær så PSG gå på sesongens første ligatap

Skrevet av NTB-AFP
Ranger denne artikkelen
(1 Stemme)
Ole Gunnar Solskjær på sidelinjen under Manchester Uniteds 1-0-seier borte mot Leicester. Noen timer senere var han i Frankrike og så Lyon slå CL-motstander Paris Saint-Germain. Ole Gunnar Solskjær på sidelinjen under Manchester Uniteds 1-0-seier borte mot Leicester. Noen timer senere var han i Frankrike og så Lyon slå CL-motstander Paris Saint-Germain. Foto: Rui Vieira / AP / NTB scanpix

Noen timer etter at Ole Gunnar Solskjær ledet Manchester United til seier over Leicester, satt han ringside da Lyon senket Paris Saint-Germain i fransk Ligue 1.

Solskjær satt på tribunen i Lyon sammen med sin assistent Mike Phelan. De var der for å studere PSG, som er Uniteds motstander i åttedelsfinalen i Champions League. Tidligere på dagen jublet de sammen for Manchester Uniteds 1-0-seier borte mot Leicester.

Var det spesielt en ting Solskjær garantert la merke til, var det hvordan Lyon problemfritt gang på gang skar seg gjennom PSG-forsvaret. Vertene havnet under etter en tidlig Angel Di Maria-scoring, men vant til slutt en underholdende toppkamp 2-1. Det sørget Moussa Dembele og Nabil Fekir (straffe) for.

Ikke bekymret

Tapet var sesongens første for suverene Paris Saint-Germain i den franske toppdivisjonen. Storklubben har mistet superstjernen Neymar i mange uker framover, og det hjalp heller ikke at de fortsatt manglet Marco Verratti på midtbanen.

Kylian Mbappé måtte bære mye av det offensive ansvaret i Neymars skadefravær søndag kveld. Stjernespissen lar seg ikke stresse av PSG-tapet.

– Jeg er ikke bekymret for Champions League. Vi må ta kamp for kamp, sa Mbappé.

Endret seg

Manchester United ble av mange sett på som nesten sjanseløse da mesterligatrekningen til åttedelsfinalene ble gjort før jul, men siden har bildet forandret seg en god del.

Sparkingen av José Mourinho og Solskjærs påfølgende inntog som vikarmanager har blåst nytt liv i United. Rødtrøyene er ubeseiret under kristiansunderen og har vunnet ni av ti kamper. Rekken inkluderer to sterke borteseirer mot Tottenham og Arsenal.

Første kamp mot PSG spilles på Old Trafford 12. februar, mens returen går 6. mars på Parc des Princes i den franske hovedstaden.

Beslektede artikler