Advarsel

JUser: :_load: Kan ikke laste bruker med id: 499
onsdag, 27 april 2016 22:30

Vålerenga måtte slite mot HBK

Første  omgang artet seg nesten som enveiskjøring mot HBKs mål. Før kvarteret var spilt sendte Ghayas Zahid VIF i ledelsen etter et lavt innlegg fra høyre. Få minutter etter headet Deshorn Brown inn 2-0 etter et høyt innlegg fra venstre.

De nærmere 70 frammøtte på Høgskolen i Sørøst-Norge i Hønefoss fikk en tankevekker da forfatter og talskvinne for Human Rights Service, Hege Storhaug, øste av sine kunnskaper om islam og sin frykt for fremtidens Norge og Europa.

fredag, 06 november 2015 09:02

Den eneste fotballhelten på Ringerike

Er Frode Lafton mannen som kan gjenskape Hønefoss som fotballby? Mange ønsker han i sjefsstolen på AKA.

For HBK var søndagens kamp mot Åsane uten betydning. Men bortelaget slet iherdig for å overleve i landets nest gjeveste divisjon. Det endte 3-3, dermed var alle glade på AKA.

Innsatsen skal man ikke klage på. Guttene fra HBK prøvde hva de kunne. Som ventet dundret HBK ned på tredje nivå i norsk fotball med brask og bram.

Nedrykket er nå i praksis et faktum. Hønefoss visste at bare seier var godt nok da tabelleder Sogndal kom på besøk på AKA Arena søndag ettermiddag. Hjemmelaget kjempet som løver fra start og hadde et slags initiativ  langt inn i første omgang.

Er det noen vits i å reise så langt for å gjøre sitt beste for å kjede livet av 1827 mennesker som bor helt ute i havgapet? Ja, mente HBK. Ti minutter før slutt viste Bobby Warshaw hvorfor.
søndag, 04 oktober 2015 20:17

Hønefoss slo Follo fortjent 2-1

HBK stilte med nøyaktige samme laget som startet mot Sandnes Ulf sist helg. Kampen der HBK ikke hadde skudd på mål. På AKA Søndag tok det en halv omgang før HBK kom med i kampen.

Sandnes Ulf slo søndag Hønefoss 1 – 0 i en kamp som ikke kommer i historiebøkene. Til og med publikum sviktet på Sandnes stadion. Nedrykksklare HBK er ikke noe trekksplaster lenger. I Sandnes skapte de ingen ting.

søndag, 20 september 2015 19:56

HBK slo Levanger 3-0

Selv ikke de tre poengene mot et svakt Levanger på AKA Arena søndag, levner HBK særlig sjanser til å redde plassen i 1.divisjon. Levanger framsto som en svak motstander og er også nedrykkskandidat.

søndag, 13 september 2015 20:05

Siste sjanse for HBK, men de grep den ikke

Etter en veldig dårlig første omgang på Bryne erkjenner de fleste at Hønefoss ryker ut av norsk toppfotball. At de slapp unna med bare 3-2 tap er nesten flaks.
søndag, 30 august 2015 20:13

Hønefoss - Bærum: 2-2

Engler beskyttet Hønefoss for tredje gang. Bærum kunne godt ha vunnet på AKA, men det ble 2-2.

søndag, 23 august 2015 20:45

Hønefoss overkjørt i Bergen - tapte 3 - 0

Brann trengte bare ni minutter på å parkere HBK

HBK stilte nesten ribbet for spillere etter at Aleksander Solli dro til Viking og Miguel Hamutenya og Ugonna Anyora sonet gule kort. Benken ble besatt av tenåringer. Det ble 2 - 1.
Ute på banen jobbet Kristoffer Hay (17) og Fitim Kastrati (20) som helter.

De fleste av bunnlagene i 1.divisjon var i aksjon onsdag kveld. Hønefoss dro til Trøndelag med bare 14 spillere. Penger skulle spares. De verste nedrykkskonkurrentene tok poeng.  Dermed ser det ut som HBK`s skjebne er beseglet. HBK var var veldig svake i alle ledd.

Det tok bare fem minutter for bunnkollega Nest-Sotra å snu HBKs ledelse på AKA Arena i gråværet søndag kveld. Resultatene i andre 1.divisjonskamper gjør at det nå er fem poeng opp til sikker plass.
HBKSs utligningsmål kom i siste sekund for andre gang på en uke!

Kampen i Fredrikstad. Dette var så langt årets viktigste for HBK. Fra bunnplassen sin kunne HBK fortsatt holde kontakt med nettopp FFK som ved kampstart. De lå ett poeng over nedrykksstreken.  ”Men den gang ei”, sa aristokratene fra Fredrikstad, da utlignet Hønefoss i siste sekund. 1-1

Utgangspunktet var  seks poeng avstand opp opp til 12. plass som gir fornyet kontrakt i 1. divisjon. I tillegg er klubbens økonomiske situasjon svært vanskelig. Bare seier var godt nok – både på banen og tribunen var nervene i høyspenn da høstsesongen ble blåst i gang på AKA Arena. Det endte med tap. Hønefoss er enda nærmere nedrykk.

søndag, 28 juni 2015 21:22

Åsane – Hønefoss 2-1

Det måtte en pause til før HBK våknet på vestlandet. Allikevel holdt det ikke til seier denne gangen heller.

søndag, 21 juni 2015 20:37

Hanekampen i Hønefoss endte med 1-1

Denne nøkkelkampen mot Kristiansund måtte HBK vinne. Fredrikstad tok tre poeng mot Bærum, derfor ble det satt opp en offensiv formasjon fra start. Med det resultatet er HBK fortsatt i nedrykksgjørma.

søndag, 07 juni 2015 20:28

Hønefoss vant i Levanger

Et eneste langt gjeeesp, men tre HBK-poeng i Levanger. Det eneste som skjedde var faktisk at Morten Hæstads skudd traff stanga og returen traff keeper Ola Rygg og havnet i nettet. 1-0 til Hønefoss.

Hønefoss stilte med noe som minnet om et B-lag i 3.runden i cupen. Lederlaget i 1. divisjon, Sogndal, stanget hodene i HBK-muren gang på gang uten å trenge igjennom. Jo, når sant skal sies var det nære på at hjemmelaget tok ledelsen ved et par anledninger før pause.

søndag, 31 mai 2015 20:57

Bare 2-2 mot et middelmådig Ranheim

I en nedrykksposisjon skulle man tro det gjaldt å lage mål. Det gjorde HBK to ganger, men det hjalp bare så lite. Det hele minnet ofte om ping-pong mens HBK ledet. Så kastet treneren ut de to spillerne som kunne ha avgjort til fordel for HBK.

Med 3-1 seier over Nest Sotra forlot HBK bunnplassen i 1. divisjon. To kjappe mål av Kevin Beugre vippet vertene av pinnen. Alexander Groven trygget poengene etter pause.

lørdag, 16 mai 2015 20:00