Oppdatert 22.07.2017

Rasmus Lindberg

URL-adresse:

Mesteren på Helgelandsmoen

Bunader er populært som aldri før, og i disse maidagene finner vi det naturlig å hilse på hos Valdres Folkedraktsaum, som nå er representert på Helgelandsmoen.

Varm badstue

25-årsjubileet for badstuegjengen ved Frøshaug på Krokskogen ble litt i overkant "hot".

Historien om et tre

Oppriktig ønsket jeg at denne artikkelen aldri måtte skrives. Men dessverre har det vist seg nødvendig. La oss starte fra begynnelsen. I 1967 ble et lite furutre plantet utenfor det nybygde hotellet "Vik", lokalt kalt "Nedre Vik".

Historien om et minnesmerke

Statens intention, att få på plats ett nationellt minnesmärke till minne om massakern 22:a juli 2011 är i sig beundransvärt, men fingertoppkänsla har man definitivt inte. Men åt andra sidan, vem behöver vara försiktig och empatisk när man har makten och kraften?

  • Publisert i Nyheter

Operativt lederforum på Jevnaker

Brannmannskaper, politifolk og ambulansepersonell møttes torsdag til fagdag på Thorbjørnrud hotell. Det er mye som skal forberedes også før disse mannskapene ankommer et skadested.

  • Publisert i Nyheter

Nå vil de se framover mot 2017

Søndag den 11. desember blir en dag Kristin og Arve aldri kommer til å glemme. Julen og inngangen til det nye året blir også et helt spesielt minne.

  • Publisert i Nyheter

Med PPG over Selteveien

Søndag ver det hektisk i luftrommet over Selteveien. Her ble det holdt kurs i motordrevne hanggliders.

  • Publisert i Nyheter

Med livet som innsats!

Fra Garntangen til Kroksund var E16 mørklagt i natt til i går. Her skulle ødelagt gatebelysning repareres. Men av to grunner tok dette lenger tid enn forventet.

  • Publisert i Nyheter
Abbonér på denne nyhetsmatingen