Skriv ut denne siden
torsdag, 05 januar 2017 07:42

Nye Kia Picanto lanseres i mai 2017

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)

Kia Motors viser i dag de første bilder av helt nye Picanto. Dette er tredje generasjon av en av Kias mestselgende modeller i verden.

Nye Picanto har en ung og energisk karakter, og det er Kias designsentere i Namyang, Korea og Frankfurt, Tyskland som står bak designen. Nye Picanto, her vist i Kias sportslige ‘GT-Line’ versjon, har dristigere linjer og et tøffere utseende enn utgående modell. Lengre akselavstand (15 mm) flytter hjulene ut og gir en selvsikker fremtoning. Nye Picanto har en sprekere fargepalett enn før, og kunder kan velge mellom hele 11 tøffe farger.

Innvendig er komfort og sikkerhet pakket inn i et moderne og raffinert interiør. I senter sitter en ny “flytende” berøringsskjerm med det siste av teknologi tilgjengelig. Også innvendig kan man velge mellom en rekke farger og materialer for å skreddersy bilen etter sine ønsker.

Nye Picanto vil ha bedre plass både i kupé og bagasjerom enn sine konkurrenter. Til tross for lengre akselavstand beholder den sine kompakte mål, og samme lengde på 3,595 mm som tidligere.

Helt nye Picanto vises for første gang på bilmessen i Genève i mars, og lanseres i Norge i mai. I Hønefoss forhandles bilen av Ring Autoservice AS.

Sist redigert torsdag, 05 januar 2017 07:47
Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent

Siste fra Frank Tverran