fredag, 20 desember 2019 14:51

Lisa Aisato og Aksel Lund Svindal på topp

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)
Det har vært et sterkt år for Lisa Aisato i kjølvannet av utgivelsen av «Livet – illustrert», som hun her mottar Bokhandlerprisen 2019 for i november. Nå er den blitt årets nest mest solgte skjønnlitterære tittel, bare slått av Jo Nesbøs «Kniv». Det har vært et sterkt år for Lisa Aisato i kjølvannet av utgivelsen av «Livet – illustrert», som hun her mottar Bokhandlerprisen 2019 for i november. Nå er den blitt årets nest mest solgte skjønnlitterære tittel, bare slått av Jo Nesbøs «Kniv». Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

Lisa Aisato topper den siste boklisten før jul – med den illustrerte boken som er blitt Norges nest mest solgte skjønnlitterære tittel i 2019.

Aisato topper boklisten for skjønnlitteratur i uke 50 med sin «Livet – illustrert», mens Aksel Lund Svindal gjør det samme med sin «Større enn meg» på salgslisten for generell litteratur.

Ifølge Bok365 er denne ukens bokliste ofte en god indikasjon på hvilke bøker som vil befinne seg under juletrærne i det ganske land.

Opplaget på «Livet – illustrert» er nå oppe i 120.000 og den skal bli oversatt til 10 språk, ifølge Lisa Aisato, som torsdag skrev på Facebook :

– I dag fikk jeg vite at boka mi, «Livet – illustrert», er den nest mest solgte skjønnlitterære boka i Norge i 2019, kun slått av Jo Nesbø! Det er helt vanvittig og jeg er så takknemlig og glad.

Aisato takker bokkjøperne for «alle meldinger og varme ord om det jeg lager» og avrunder med:

– Jeg er så heldig som får lov til å leve av det jeg har elsket å gjøre helt siden jeg gikk i barnehagen, nemlig å tegne.

Sist redigert fredag, 20 desember 2019 14:55
NTB

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.