Oppdatert 20.08.2019
A+ A A-
URL-adresse:

Guren Hagen til Kooperativen

12.januar 2019 fylte Guren Hagen 60 år, og i den forbindelse har han valgt å gjøre litt stas på både seg selv og publikum; han har samlet rundt halvparten av sine innspillinger mellom to permer med tekst, noter og besifring. Boka har fått tittelen ”60 år – 60 sanger”.

  • Publisert i Nyheter

To Ringerike SK-talenter blant topp ti i Arctic Race-løypa

Søndag deltok Sakarias Koller Løland og Natalie Irene Midtsveen fra Ringerike SK i Arctic Morgendagens Helter-rittet som gikk av stabelen i Narvik. Begge leverte varene: Midtsveen sikret seg femteplassen i jenteklassen, mens Løland endte på en åttendeplass i gutteklassen. Tidligere proffsyklist og mentor for Equinor Morgendagens Helter-programmet Thor Hushovd lot seg imponere av innsatsen til sykkeltalentet.

  • Publisert i Sport

Filmet avsuging i russebuss

Da russebussen ankom Fredrikstad, ble det full fest. Det var da en av guttene filmet noe han ikke skulle. Saken endte i retten.

  • Publisert i Nyheter

Q-Park til japanske eiere

Sumitomo Corporation har kjøpt 100% av aksjene i Q-Park Operations BV, som er holdingselskap for parkeringsselskapene i Sverige, Norge og Finland, (“Q-Park Nordics”) fra Q-Park Operations Holdings BV. Oppkjøpet er underlagt vanlige antitrustgodkjenninger.

  • Publisert i Nyheter

Sportsbaren flytter

Etter å ha holdt til i underetasjen til Grand hotell i Stabellsgate siden 2012, flytter Kalle Heino sitt foretak.

  • Publisert i Nyheter
Abbonér på denne nyhetsmatingen

Politiske møter