Oppdatert 18.01.2017

Frank Tverran

URL-adresse:

Furuset-Panthers: 2-5

Ringerike Panthers vant onsdagsmatchen mot Furuset og befestet dermed sin 2.plass på tabellen. Returkampen blir i Schjongshallen lørdag klokka 16.00. Møt opp!

Tung ryddejobb

Det var tunge saker som måtte løftes vekk da det skulle ryddes etter ulykken på E16 ved Garntangen. Se alle bildene i RingeriksAvisa.

Har du sett TICO? -dusør 5.000,-

Tico forsvant den 15.1 i området Finntjern-Tømte, Movatn i Mariadalen. Han er senest sett i Åsa. Det er en Shetland Sheepdog hanhund på 2 år. Den hadde på seg halsbånd og 3 meter langline. Kontakt 976 54 220 eller 952 77 700.

Kjørte i midtrabatten

På E16 ved avkjøringen til Rørvik, kjørte en person i midtrabatten. Føreren av bilen ble tatt med til legevakta for en sjekk.

Økt innsats mot gårdsbranner

Norske bønder må nå tilpasse seg enda strengere krav til forebygging av brann, påpeker bransjeeksperter. De senere årenes innsats på dette området ser ut til å gi resultater.

PressReader også på Scandic

Fra 16. januar får alle gjester på Scandics 230 hoteller i Norden kostnadsfri og ubegrenset tilgang til det samme systemet som Ringerike bibliotek har hatt i lang tid.

Ny seier over Gjøvik

Emil Lindbom var på plass igjen i keeperburet da Ringerike Panthers besøkte Gjøvik på lørdag.

  • Publisert i Sport
  • 0

Dette går fort

Ved første observasjon trodde vi dette var et kjøretøy med motor på. Men det var det ikke. Denne jenta får opp farten ved egen hjelp.

Abbonér på denne nyhetsmatingen

Politiske møter