Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(3 Stemmer)
Her avgjør Engesveen Her avgjør Engesveen Foto: Frank Tverran

Det som så ut til å bli en grei match for Ringerike Panthers, som ved to anledninger ledet med 2 mål over Furuset, endte som en nervepirrende slitekamp. Se store bilder etter teksten.

Panthers fikk første målet etter drøye 8 minutter inn i åpningsperioden. Nyland scoret med asssist fra Ryttar og Hagen. Noen minutter senere var Persson frampå med god hjelp av Westman og Melin. 0-2. Mye bra spill, men kanskje litt kjedelig.

I andre periode var Lie hos Furuset kjapt frampå og reduserte til 1-2. Litt senere økte Pantehrs igjen forspranget da Hagen scoret. Assist Ryttar og Persson. 1-3.

Så begynte det å skje ting hos Furuset. Først reduserte Ytterstad til 2-3 og bare 3 minutter senere ble Pantherslaget stående tafatte å se på at Mitroanvos tok fart i Furusets egen sone og han stoppet ikke før han hadde utlignet til 3-3. Å la en spiller få slippe igjennom på denne måten hører ikke hjemme på dette nivået, og trener Boork tok umiddelbart en timeout. Men etter andre periode sto det fortsatt 3-3.

Tre minutter inn i avslutningsperioden økte Ringerike Panthers igjen ledelsen. Denne gangen var det DeJonge assistert av Ryttar og Nyland som gjorde jobben. 3-4. Nesten halvveis i perioden la de på til 3-5 ved Hagen - assist ved Moen og Westman.

Men 2 minutter senere kommer først Rajala og deretter, bare 40 sekunder etter det igjen, Jordhøy og utligner. 5-5. 9 minutter igjen å spille og en fantastisk glød i kampen. Drøye 4 minutter før slutt sliter Ringerike inn ett mål til! Engesveen ble dagens helt assistert av Westman og Albert. Furuset tok obligatorisk tapertimeout og brukte 6 utespillere på slutten, men det hjalp ikke. 5-6 ble sluttresultatet. 3 nye poeng og fordi Bergen tapte sin kamp mot Comet i Halden, ligger Panthers nå 4 poeng foran bergenserne med en kamp mindre spilt. Og det blir storfest i Badekaret neste helg. Da reiser Ringerike Panthers til Bergen! Det begynner 16.30 lørdag og 17.30 søndag.

Tilsammen fikk Furuset 28 straffeminutter og Ringerike 12. Ringerike hadde 34 skudd på mål og Furuset hadde 29. Lindbom voktet Pantherburet i lørdagens match. Det var 150 tilskuere og 5.rekka gjorde seg godt bemerket.

Alle bildene nedenfor er tatt av Frank Tverran. Klikk for store bilder.