Oppdatert 22.01.2018

Ringerike Panthers ydmyket av trøndere

Nidaros har vært den store overraskelsen i årets 1.divisjon i herrehockey. Som nykommer har de fightet seg opp helt i toppen av tabellen. Det var derfor et skjerpet Ringerike Panthers som dro nordover for dobbeltmatch denne helgen.

Matchen lørdag startet klokka 15.00.
Midtveis i første periode fikk Nidaros to utvisninger for slåssing, men Ringerike fikk ikke noe ut av overtallsspillet. Generaltabbe mot slutten av første periode da Ringerike hadde en mann for mye på isen. Perioden endte slik den begynte: målløst.

Andre periode var bare fire og et halvt minutt gammel, da Nidaros satte inn støtet. F.Linge scorte helt alene og 3-4 minutter senere la de på til 2-0 ved V.Kutny (Assist Stokvik og Erbe) Timeout for Ringerike hjalp lite og perioden endte velfortjent 2-0 til hjemmelaget. Skuddstatistikken i andre periode viste 12-5.

Tredje periode var drøye 7 minutter spilt da Nidaros la på til 3-0. D. Hofstad med asssist fra Svedlund og Linge. For første gang i matchen svarte Ringerike ved bare to minutter senere å redusere til 3-1. Scoring ved Dahlen, assist ved Albert og DeJonge. Men ydmykelsen ble fullbyrdet da Nidaros la på til 4-1. Scoring ved Svedlund, assist ved Linge. Dette ble også sluttresultatet.

En skuddstatistikk på 38-16 (9-7,12-5, 17-4[!]) sier det meste.

Neste match er søndag klokka 16.00

Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent