Oppdatert 18.09.2018
A+ A A-

Rotet med seg 3 poeng

Ringerike slo Tønsberg 6-4 i returoppgjøret onsdag. Men det ble ikke en like lett match som på lørdag da de vant 5-0.

Første periode gikk veldig fint. Ellefsen med assist fra Fuglesang og Andresen ga Ringerike ledelsen allerede etter drøye 4 minutter. Helt på tampen av perioden utlignet Tønsberg og det endte 1-1.
Andre periode begynte også bra, og Engesveen scorte to ganger etter hverandre. Først med assist fra Söderberg og Ryttar, deretter i ensom majestet. Igjen reduserer Tønsberg, og etter andre periodes slutt står det 2-3.
Tre minutter inn i sluttperioden legger Söderberg på til 2-4 ed assist fra Ryttar og Nyland. Da vi 6 minutter før slutt, begynte å bli sikre på 3 poeng, skjedde det en gedigen keepertabbe og Tønsberg reduserte til 3-4. Dette gjorde at de fikk blod på tann og etter forskriftsmessig tapertimeout tok de ut keeper 1,5 minutter før slutt. Kanskje det var litt for tidlig? For Ringerike snappet pucken og sendte den i det åpne målet. 3-5. Men igjen reduserte et blodtørstig hjemmelag til 4-5. Men de satt ikke inn goalie Öhman, og Melin sendte pucken i det åpne målet. Sluttresutat 4-6 og tre nye poeng til Ringerike Panthers.

289 tilskuere hadde betalt. Skuddstatistikk: Ringerike 36/ Tønsberg 31. Straffeminutter: Ringerike 6/Tønsberg 8.

Neste match er lørdag 7.10 i Grünerhallen.

Media

Video: Sissel Skjørten Aasen
Sist redigerttorsdag, 28 september 2017 10:46
Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent