videofilm nitar

Oppdatert 09.12.2018
A+ A A-

Det er nå det gjelder

Det er nå det gjelder Foto: Frank Tverran

Helgens hockeymatcher i Schjongshallen er "vinn eller forsvinn" fra opprykksmuligheten til GET. Og det gjelder både Ringerike og Narvik.

Litt tidlig med en slik påstand. Men det hart vist seg tidligere at det mot slutten av sesongen er så tett i toppen, at hver eneste match må spilles som om det er en kvalik. Begge lagene har til nå vunnet 7 av 10 spilte matcher. Men der hvor Ringerike Panthers har tre rene tap, har Narvik Eagles ett rent tap, en vunnet og en tapt i spillforlengelsen. Derfor har Eagles 24 poeng mot Panthers 21.

Vi har selvfølgelig et lag som Comet som i høyeste grad er med i toppfighten, men denne helgen har vi fokuset på vårt eget hjemmelag. Hasle/Løren skal forøvrig møte Comet i Oslo - en match som etter vår mening er åpen, men med et lite favorittstempel på Comet.

Vår tur i år?
Skal vi fortsette som en evig "nest-best" eller skal vi endelig komme blant de to beste lagene og få spille om opprykk til GET? Mange svært dyktige spillere har vært innom Ringerike - og i år har vi det beste laget vi har hatt noen gang.

Ny trener?
Hvis vi ikke lykkes i år heller, er det tiden for å se etter ny trener. Men kanskje laget leverer to strake seire i helgen og beviser at jeg tar skammelig feil?

Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent