videofilm nitar

Oppdatert 16.12.2018
A+ A A-

Halve jobben er gjort

Spikeren i kista: 3-0 ved Jensen Foto: Frank Tverran Spikeren i kista: 3-0 ved Jensen

Litt over 700 tilskuere så en fartsfylt hockeymatch mellom Ringerike og Narvik i Schjongshallen lørdag.

ring nar 1 0
Kristensen: 1-0 (Foto: Frank Tverran)

Det var hjemmelaget som slo an tonen i starten av matchen. Dette kuliminerte med en Panthers-scoring etter nærmere 14 minutters spill. Kristian Kristensen satte pucken inn i nettet til Partanen, noe som gav nordlendingene en skikkelig kalddusj. Assist var ved Maximilian Petterson og Markus Albert.

Etter denne scoringen satte Narvik på turboen, men til ingen nytte. Selv om mye på slutten av første periode skjedde på Ringerikes banehalvdel, sørget et effektivt forsvar og en solid goalie Emil Lindbom for at det ikke ble noen redusering.

Fortvilelsen vokste på Narvik-benken da Ringerikes Michael Söderberg bare trengte 39 sekunder av andre periode for å øke ledelsen til 2-0. Etter dette så vi veldig mye av den fine flyten i spillet som Ringerike Panthers etterstreber. Og Narvik slapp ikke til.

Tredje periode ble noe mer oppstykket. Litt mange utvisninger, men når tabelltoppen Narvik får bank, kan det forventes en høy temperatur.

Tapertimeouten til Narvik kom allerede 5 minutter før slutt, mens goalie Partanen først ble tatt ut det siste minuttet. Denne anledningen lot ikke Ringerike gå fra seg og økte til 3-0 bare 15 sekunder før full tid. Joachim Jensen scorte med assist fra Maximilian Petterson og Amund Nyland.

Narvik fyrte av 29 skudd mot Ringerikes 22. Det ble 20 straffeminutter til Ringerike, hvorav en 10-minutters til Andresen for usportslig opptreden. Narvik hadde bare 6 minutter samlet tid i boksen.

Vi ser fram til søndagens oppgjør.

ring nar 2 0

Söderberg: 2-0 (Foto: Frank Tverran)

Media

Sist redigertlørdag, 04 november 2017 20:17
Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent