videofilm nitar

Oppdatert 17.11.2018
A+ A A-

Avga 1 poeng mot Furuset

Poengtyver Arkivfoto: Frank Tverran Poengtyver

I en match mot midddelhavsfarer Furuset, måtte Ringerike Panthers nøye seg med 2 poeng.

Dette var en match vi hadde regnet inn 3 fulle poeng for, men Ringerike datt av lasset etter at Dustin Parks kort inn i tredje periode sørget for at Panthers gikk opp i ledelsen. Furuset styrte i lange perioder spillet og redusrte da Panthers hadde Hansson i boksen for en tripping. Det var bare tilfeldigheter som gjorde at ikke alle poengene ble hos Furuset.

En boost i tilleggstiden var ikke nok, men da det kom til straffekonk, fikk vår beste spiller vist seg fram. Emil Lindbom leverte varene og vi vant straffekonken.

Dagens höydare var at Nidaros slo Comet. Dermed smøg Ringerike seg inn på tabelltoppen, ett poeng foran Comet og 2 foran Narvik.

Ringerike Panthers har igjen å hente 9 poeng før de kan gå i hardtrening i romjula. Etter et par oppvarmingsrunder i begynnelsen av januar, venter Hasle-Løren, Comet, Nidaros og Narvik.

Da er det full skjerpings på onsdag og revansj så det holder mot Furuset. Vi forventer at trenerne tar de rette grepene for å rette opp lørdagens fadese og at alle tre poengene blir hjemme.

Sist redigertlørdag, 25 november 2017 19:12
Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent