videofilm nitar

Oppdatert 17.11.2018
A+ A A-

Ringerike Panthers: Back on track

Mikael Hansson smeller inn den første av tre Foto: Frank Tverran Mikael Hansson smeller inn den første av tre

Det tok litt tid før vi ble overbevist da Furuset besøkte Hønefoss onsdag.

Ringerike Panthers slet for å få med seg 2 poeng fra Oslo sist lørdag og da et formsterkt Furuset åpnet onsdagens match med å gå opp i ledelse 0-1 allerede etter drøye tre minutter, begynte vi å lure. Klønete forsvarsspill og få skuddsjanser preget første periode.

Først etter en utligning av Hansson under et powerplay litt ut i andre periode, lysnet stemningen noe på lektene. Og etter at Engesveen la på til 2-1 og Hansson igjen økte til 3-1 før midtøkta var slutt, var det som om ting begynte å gå på skinner igjen for Ringerike Panthers.

I tredje periode senket de skulderne skikkelig og da Engesveen la på til 4-1, synes ikke Hansson han kunne være dårligere og økte til 5-1 bare 20 sekunder senere.

Verken Melin eller Parks var med i kveldens match og spesielt for Ringerike Panthers var det også at det bare var to navn på scoringslista. Her er det normalt større bredde.

Etter denne matchen har Ringerike Panthers spilt 16 matcher og er dermed ca midtveis i serien. De ligger nå øverst på tabellen, 2 poeng foran Narvik og Comet som begge har 36 poeng. Ringerike har igjen å møte Tønsberg to ganger før jul, og ingen ting kan derfor true serielederen i 2017.

joachim engesveen 2 1
Joachim Engesveen 2-1 (Foto: Frank Tverran)

mikael hansson 3 1
Mikael Hansson 3-1 (Foto: Frank Tverran)

joachim engesveen 4 1
Joachim Engesveen 4-1 (Foto: Frank Tverran)


mikael hansson 5 1
Mikael Hansson 5-1 (Foto: Frank Tverran)

Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent