banner web

A+ A A-

Panthers vant - til sluttt

Söderberg: 5-3 Foto: Frank Tverran Söderberg: 5-3

Det sies at gode lag alltid gjør det best mot slutten. Men maken til treg start skal du lete lenge etter!

Først 5 minutter ut i andre periode våknet hjemmelaget. Da var stillingen 0-3 til Grüner! Men det var også det Grüner fikk.

Sakte men sikkert jobbet Ringerike Panthers seg ut av en rotete spillestil og fikk etter hvert litt struktur på spillet sitt. Men det var allikevel langt fra det beste spillet vi har sett. Normalt vil Panthers møte angrep på midtbanen, ta pucken og snu spillet andre veien. Dette så vi ikke mye av. Grüner slapp altfor lett gjennom og inn mot Lindbom som ofte ble alene. Backene til Ringerike greide i beste fall å forstyrre Grüners angrep.

Men selv ettter at Ringerike Panthers begynte å score, måtte de jobbe hardt og hakkete. Dette spillet kan de ikke fortsette med når de møter topplagene Comet og Narvik.

Men når det er sagt, så er det bare de aller beste lagene som greier å snu 0-3 til 7-3. En fantastisk opphenting det står respekt av!

Ringerike fikk dessuten kun 2 utvisninger a 2 minutter - Fuglesang for en tripping i første periode og Bjørnstad for en slashing i siste periode.

Beste Panthers-gutt ble Joachim Jensen som scoret 3. Engesveen, Svensson, Söderberg og Andresen lagde de 4 øvrige, det siste fra Andresen ble klokket inn på 19.59, ett sekund før slutt!

319 tilskuere så matchen.

svensson 4 3
Svensson: 4-3 (Foto: Frank Tverran)

Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent