banner web

A+ A A-
Bestill pizza hos Pizzabakeren

Ringerike best ut i kvalikstart

Her ble det 2-0 Foto: Frank Tverran Her ble det 2-0

Det ble en forrykende hockeymatch da GET-laget fra Kongsvinger ble rundspilt i Schjongshallen.

Kampen endte 3-0 og dermed åpnet Ringerike Panthers med en sterk 3-poenger. Stjernen slo Narvik 5-2 og Ringerike er det eneste av de fire lagene som så langt står helt uten baklengsmål.

Disse to resultatene gjør at spenningen foran møtet mellom Ringerike og Stjernen førstkommende torsdag er på bristepunktet. Da møtes de to vinnerlagene fra søndagens runde. Det skjer i Schjongshallen klokka 18.30.

Ringerike brukte noen minutter på begynnelsen av kampen til å kjenne på motstandernes muskler. Men så var det full gass og den slapp de ikke før sirenen lød etter tre perioder. I tredje periode var det en god del "stang ut" og det kunne fort ha blitt flere scoriger til hjemmelaget.

Midtveis i første periode scoret Adolfsen med assist fra Ryttar. 48 sekunder inn i andre periode scorte Hansson med assist fra Ellefsen og Söderberg. Og under minuttet senere klinket Dalen til og satte 3-0 som også ble sluttresultatet.

Ringerike hadde 39 skudd på mål mot Kongsvingers 22. Ringerike fikk 12 straffeminutter mot Kongsvingers 8. Ringerike greide seg også et helt minutt i spill med 3 mann mot Kongsvingers 5.

932 tlskuere så kampen.

Sist redigertsøndag, 04 mars 2018 20:37

Ansvarlig redaktør og skribent