torsdag, 04 oktober 2018 23:23

Storhamar røk etter straffeslag

Ranger denne artikkelen
(1 Stemme)
Storhamar og Patrick Thoresen tapte 1-2 etter straffeslag hjemme mot Stjernen torsdag kveld. Storhamar og Patrick Thoresen tapte 1-2 etter straffeslag hjemme mot Stjernen torsdag kveld. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix.

Storhamar tapte etter straffeslag hjemme mot Stjernen i eliteserien i ishockey torsdag.

Albin Lindgren sørget for at gjestene fra Fredrikstad gikk av isen med ledelse etter første periode, men hjemmelaget utlignet i den neste ved Kjetil Martinsen.

Etter en målløs tredjeperiode måtte kampen avgjøres på straffeslag, og der var det østfoldingene som trakk det lengste strået. Stjernens Eirik Børresen satte inn den avgjørende straffen.

Storhamar er fortsatt plassert på 2.-plass to poeng bak Vålerenga, mens Stjernen er tredje sist.

Stavanger Oilers har hevet seg etter en tung start på sesongen og reiste hjem fra bortemøtet med tabelljumbo Manglerud Star med alle poengene. Robin Mathisen ga gjestene ledelsen i første periode, før David Morley doblet ledelsen fem minutter ut i den andre.

Mathias Trygg reduserte for hjemmelaget, men sekunder før andre periode var over økte Jonas Løvlie Djupjik til 1-3. Kampens siste mål satte Evan Allen inn for Manglerud Star da han fastsatte sluttresultatet til 2-3.

Stavanger Oilers ligger på 3.-plass med tre poeng opp til Vålerenga. Vålerenga har én kamp til gode på både Storhamar og Stavanger Oilers.

Oppgjøret mellom Frisk Asker og Lillehammer endte 3-4. Asker-laget ledet 2-1 etter første periode, men tapte andreperiode 0-2. Tredje periode endte 1-1 og dermed kunne gjestene fra Oppland reiste hjem med alle poengene.

Fakta eliteserien ishockey menn torsdag, 10. runde:

Frisk Asker – Lillehammer 3-4 (2-1, 0-2, 1-1)

1536 tilskuere

Mål:

1. periode: 0-1 (2.18) Jacob Noer (Joakim Eidsa Arnestad, Justin Hickman), 1-1 (10.35) Anders Bastiansen (Shawn E. Szydlowski, Sean McMonagle), 2-1 (18.37) Mats Frøshaug (Max Kroghdal, Endre Medby).

2. periode: 2-2 (21.36) Joey Benik, 2-3 (38.29) Benik (Sondre Bergersen Bjerke, Austin Cangelosi).

3. periode: 2-4 (57.12) Noer, 3-4 (59.29) Viktor Granholm (Petter Kristiansen).

Dommer: Tor Olav Johnsen, Manglerud Star, Robert Hallin, Jordal.

Utvisninger: Frisk Asker 3 x 2 min. Lillehammer 4 x 2 min.

Storhamar – Stjernen 1-2 e.str. (0-1, 1-0, 0-0, 0-1)

3050 tilskuere

Mål:

1. periode: 0-1 (15.56) Albind Lindgren (Isak Billet, Christoffer Berger).

2. periode: 1-1 (37.39) Kjetil Martinsen (Simen Edvardsen, Martin Rønnild).

3. periode: Ingen.

4. periode: 1-2 (65) Eirik Børresen.

Dommer: Owe Lüthcke, Ringerike, Christian Persson, Ski.

Utvisninger: Storhamar 4 x min. Stjernen 4 x 2 min.

Manglerud Star – Stavanger 2-3 (0-1, 1-2, 1-0)

523 tilskuere

Mål:

1. periode: 0-1 (12.21) Robin Mathisen (Patrick Ulriksen).

2. periode: 0-2 (25.35) David Morley (Stephan Vigier), 1-2 (31.13) Mathias Trygg (Michael Stenersen, Michael McNicholas), 1-3 (39.11) Jonas Djupvik Løvlie (Mathisen, Kristian Forsberg).

3. periode: 2-3 (47.56) Evan Allen (Magnus Henriksen).

Dommer: Mads Frandsen, Frisk Asker, Roy Stian Hansen, Storhamar.

Utvisninger: manglerud Star 3 x 2 min, Stavanger Oilers 1 x 2 min.