Logo
Skriv ut denne siden

Nikolaj Coster-Waldau med hovedrollen i ny dansk-norsk film

Game Of Thrones-stjernen Nikolaj Coster-Waldau spiller hovedrollen i en ny dansk-norsk film som i disse dager spilles inn på Trollstigen i Åndalsnes. Foto: Pontus Höök / NTB scanpix Game Of Thrones-stjernen Nikolaj Coster-Waldau spiller hovedrollen i en ny dansk-norsk film som i disse dager spilles inn på Trollstigen i Åndalsnes.

Game Of Thrones-stjernen Nikolaj Coster-Waldau spiller hovedrollen i en ny dansk-norsk film som i disse dager spilles inn på Trollstigen i Åndalsnes.

Flere lokalaviser i Møre og Romsdal har allerede skrevet at den danske skuespilleren har delt flere bilder fra Åndalsnes på Instagram, samtidig som det foregår en filminnspilling i byen.

Mer Film bekrefter torsdag at Coster-Waldau har hovedrollen i den internasjonale storfilmen «Selvmordsturisten». Han spiller mot Tuva Nuvtony, Sonja Ritcher og norske Kaya Wilkins.

Filmen beskrives som en kjærlighetshistorie som gir en urovekkende, psykologisk wake-up- call om meningen med tilværelsen. Den får premiere på norske kinoer i november/desember neste år.

RingeriksAvisa
Adresse: Fossveien 3, 3510 Hønefoss
Ansvarlig redaktør: Frank Tverran
Alle rettigheter tilhører Nitar AS