Skriv ut denne siden
torsdag, 26 september 2019 10:32

Broiler har teamet opp med Trevis og slipper låten «ROCKETMAN»

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(2 Stemmer)

DJ- og produsentduoen Broiler har teamet opp med Trevis og slipper låten «ROCKETMAN» torsdag 26. september.

Broiler rundet nylig av festivalsommeren med et stort smell da de avsluttet hele Findings Festival i Oslo. Med seg på scenen hadde de den 21 år gamle stjernen, Trevis. Sammen fremførte de den kommende låten «Rocketman» og skal vi tro publikumet blir dette en utgivelse det vil lukte svidd av! 

Se video fra opptreden HER

Broiler har siden oppstarten i 2012 streamet nærmere 500 millioner ganger med en rekke multiplatinum hits i flere land. I 2015 ga de ut «Wild Eyes» som gikk rett inn på topplistene og fulgte opp med remixen av «Shots»,  som i dag er streamet 250 millioner ganger. Duoen har vist stort spenn i sine musikalske ferdigheter  - med hits som den urbane «Money» (feat. Bekuh Boom) og balladen «Lay It On Me», et samarbeid med hit-dronningen Ina Wroldsen, til poplåten "Goodbye To Love» med Tysklands nye popstjerne, Nico Santos. I år har de gitt ut låtene «Do it» og «Good Day», før «Rocketman» feat. Trevis slippes torsdag 26. september. 

Trevis er Sky Agency sin nye store satsing og spås en lysende fremtid. Han er et ungt norsk artisttalent som både produserer, skriver låter og i tillegg gjør egne koreografier selv. I flere år har Los Angeles vært hans base, hvor han har studert og jobbet målrettet med musikken. Den lovende 21-åringen er nå tilbake i Norge med musikk i bagasjen og klar for å erobre musikk-Norge og de store scenene. 

Etter slippet av «ROCKETMAN» 26. september vil Trevis gi ut sin første solo-singel 18. oktober, og ny singel og debut-EP er planlagt i starten av 2020.

Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Siste fra Frank Tverran