Musikk

Musikk (183)

Enda en verdsatt juvel i Rolling Stones’enestående katalog skal gjenskapes, når klassikeren «Goats Head Soup» fra 1973 forvandles til et nytt multi-format-albumden 4. September. Albumet vil være tilgjengelig i flere versjoner, inkludert CD-er og sett med vinyl-bokser, i en skattekiste av ikke utgitt studio- og livemateriale.

fredag, 26 juni 2020 13:29

Lisa Børud hedrer ektemannen i ny låt!

Skrevet av

Lisa Børud er tilbake med ny musikk, denne gangen hedrer hun sin ektemann som hun giftet seg med for kun 1 måned siden.

Sivert Brendmoe, som går under artistnavnet Trevis, forlot et komfortabelt liv i Norge for å satse alt på musikkarrieren i LA. I dag har han gitt ut flere singler og har spilt på en av de største festivalene i Norge. Nå er det unge talentet endelig tilbake med ny musikk, og akkurat i tide for å sette stemningen til de sene sommerkveldene.

tirsdag, 26 mai 2020 09:32

Nytt album fra The 1975

Skrevet av

Frontmannen Matty Healy og co-låtskriver George Daniel, bassist Ross MacDonald og gitarist Adam Hann dannet gruppen for 17 år siden som barndomsvenner i Wilmslow.

Maria Engås Halsne fra Ålesund gikk seirende ut av The Voice: Norges Beste Stemme i 2019, og nå er hun klar for å slippe debutsingelen «Down To The Water» 22. Mai!

fredag, 08 mai 2020 09:26

Ruben med sterkt tema i nyslipp

Skrevet av

Bjarkøy i Troms er ikke det første stedet man forbinder en musiker med over 170 millioner streams og som vinner av «Årets Låt» på Spellemann 2019, men musikk har vært i Rubens blod hele livet.

Side 1 av 14