Musikk

Musikk (171)

fredag, 03 januar 2020 12:38

Justin Bieber er tilbake med ny musikk

Skrevet av

Den multiplatinavinnende superstjernen Justin Bieber gjør et stort comeback med sin første solosingel på tre år. Singelen «Yummy» er første låt ut fra hans kommende femte studioalbum.

lørdag, 28 desember 2019 13:48

Ruben er ute med ny musikk!

Skrevet av

Ruben fra Bjarkøy i Nord Norge har mildt sagt hatt et begivenhetsrikt år med over 100 millioner streams, til topps på norsk radiochart og samme låt topp 50 – hele tre ganger. I dag er den unge artisten ute med «As Long As I Break Your Heart», skrevet sammen med høyt respekterte artist og låtskriver Sandro Cavazza (Kygo & Avicii).

Charlotte Dos Santos er tilbake med ny musikk. Men hvor ble hun egentlig av, etter å ha blitt kritikernes yndling da hun debuterte i 2017?

mandag, 18 november 2019 10:08

Ny julelåt fra TIX

Skrevet av

Etter suksessen med ”Håper Nissen Har Råd” i fjor, slipper TIX i dag årets julelåt, og ”Brosjan Jesus” er i god TIX-stil en julelåt litt utenom det vanlige. I løpet av 2019 har figuren TIX inntatt posisjonen som en av Norges aller største artister og personligheter.

Publikum kan vente seg musikk fra Astrid S sine fire foregående EP-er, i tillegg til etterlengtet nytt materiale fra hennes kommende debut-album og et fantastisk live show. Billettene er i salg fredag 15. november kl. 10.00.

fredag, 08 november 2019 09:07

Jonas Benyoub - Validé ft. Adrian Kastrati

Skrevet av

Jonas Benyoub fra Ellingsrud har en flow som få andre rappere her til lands kan vise til, i vinnende kombinasjon med en fløyelsmyk sangstemme og en teft for fengende beats. I sommer slapp han debut-EPen “GODHET FOR SVAKHET”, hvor han nok en gang beviser at man bør bemerke seg navnet hans. I dag er han klar med nok en singel, “Validé”, med kompisen Adrian Kastrati.

Side 1 av 13