På grunn av koronapandemien har det vært rekordhøy etterspørsel etter influensavaksine i målgruppene for vaksinasjon. Folkehelseinstituttet (FHI) har pr 26.10.20 ca. 60 000 doser vanlig influensavaksine igjen til risikogrupper og helsepersonell. Det er derfor nødvendig å rasjonere ut de siste dosene for at flest mulig mottakere skal få.

mandag, 26 oktober 2020 14:43

Årets barne- og ungdomssamling i Prestfoss

Buskerud folkemusikklag og Folkemusikksenteret inviterer barn og unge fra 7-16 år til den årlige samlinga i Prestfoss fylt med sang, spell, dans og nysirkus! Vanligvis er dette en helgesamling, men av smittevernhensyn er samlingen forkortet til et dagskurs på sju timer, der undervisningen skjer adskilt i grupper.

mandag, 26 oktober 2020 10:35

Vi flytter til ny server

På grunn av stadig økende trafikk på RingeriksAvisa, vil vi flytte til en større og nyere server. Natt til 28.oktober - nærmere bestemt fra kl 01.30 og anslagsvis 4-5 timer framover - kan det oppstå mindre uregelmessigheter på RingeriksAvisa som en følge av serverbyttet. Dette er i så fall forbigående. Vi foretar uansett ingen nyhetsoppdateringer om natten og vi antar derfor at alt er ved det normale om morgenen.

søndag, 25 oktober 2020 15:27

Fem nye foretak før helgen

Frode Næss med nytt foretak

Husfar AS er navnet på et nytt aksjeseskap i Hole. Frode Magnus Næss er styreleder og daglig leder. Formålet med selskapet er oppføring av bygninger. Aksjekapitalen er kr 30.000.

Bo Leivestad starter holdingselskap

Selskapets navn er Speedbird AS og kapitalen er kr 36.000. Bo Leivestad er daglig leder og styreleder. Formålet med selskapet er kun å eie aksjer i andre selskaper.

Nytt Sokna-firma

Glenn Andre Fossum starter foretaket Fomax AS med kapital 30.000. Firmaet skal drive med kjøp, salg og utleie av maskiner, utstyr og personell.


Sveising og maskinering

Svein Opperud starter opp enkeltpersonsforetak på Tyristrand. Formålet er: Sveising, maskinering, vaktmestertjenster, mindre snekkerarbeid og annet som naturlig følger foretaket.

PONT ENTREPRENØR AS

I Ådalsveien starter Laren Srpak firma med 30.000 i kapital. Foretaket skal drive som total entreprenør i bygg og anleggsbransjen med virke innen snekring, rehabilitering, samt kjøp og salg av aksjer og andre verdipapirer.

Ford annonserte i dag forbedringer på sin mest solgte varebil i Norge de siste årene, Transit Connect. Nå får Transit Connect den beste drivstoffeffektiviteten i klassen og for første gang nyttelastekapasitet på opptil et tonn.

Maud Angelica Behn er tildelt Tara-prisen 2020, som går til «Årets modigste kvinne».

fredag, 23 oktober 2020 12:16

Et sted å trives

Svært mange av oss bor i hus eller leiligheter som er bygd for 20-30 år siden eller ennå lenger tilbake i tid. Selv om du ikke har tenkt å kjøpe leilighet i dag, anbefaler vi at du tar en tur på en visning. Vi fikk være med konsernsjef Haakon Tronrud i Tronrud Eiendom på en omvisning i Elveparken på Benterudstranda. Og fikk et innblikk i hvordan det tenkes i dag når det bygges nytt.

Atle Pettersen slipper 23.oktober julesangen «Bare noen dager til» - en duett sammen med artisten Linnea Dale. Julesangen er skrevet av låtskriver og poet Trygve Skaug.

torsdag, 22 oktober 2020 12:23

Ny daglig leder på Gledeshuset

Fra 1. oktober er Timmy Larsen ansatt som ny daglig leder på Gledeshuset.

Han har tross sine 29 år rukket å skaffe seg 10 år i bransjen, bl.a. fra Cafe Clint og Eger & Co. Tidligere daglig leder Hege Kjørstad vil i en overgangsperiode også være til stede før hun slutter helt.

onsdag, 21 oktober 2020 09:57

Holeværing frifunnet for trusler

Overgangsfaser i livet byr ofte på svært vanskelige utfordringer. Selve utfordringen ligger i å løse de problemene som kan oppstå når liv og lov ikke går i takt.

Side 1 av 353