Oppdatert 20.04.2018

25 år i tjeneste for de som trenger det mest

ADRA Norge, med hovedkontor på Vik i Hole, inviterer denne helgen til stor jubileumsmarkering 3 dager til ende i Oslo. Det begynner allerede førstkommende fredag med fagseminar på Litteraturhuset, og følger med en storslagen heldagsfeiring i Storsalen, Oslo, lørdag. Et seminar søndag, handler om å bygge broer i lokalmiljø her i Norge.

Eirik Sverdrup Augdal (22) er tatt ut på landslaget

- Eirik Sverdrup Augdal har vist en imponerende læringsvilje og innsats over tid som gjør at han var et naturlig valg under arbeidet med landslagsuttaket. Vi har stor tro på at Eirik kan ta ytterligere steg denne sesongen og at han viser seg fortjent til plassen på Morgendagens Helter-rekruttlandslag, sier trener Anders Bystrøm.

Schola Sancti Petri til Hønefoss kirke

I tilsammen 20 år har oratoriekoret Schola Sancti Petri fylt kirkerom i innlandet med store kirkemusikalske verker. 20-årsjubileet markerer koret med Rossini og konserter i Hønefoss, Hadeland og Gjøvik, i tillegg Nidarosdomen.

Arne Vidar investerer i rein

Tor Mikkel Wara trekker seg som styreleder i Finnmark Rein og selger alle sine aksjer i eierselskapet. Pølsemaker og tidligere eier av Leiv Vidar, Arne Vidar, blir ny aksjonær i selskapet, som produserer ferskt reinsdyrkjøtt.

Gift i veibanen

Ved 1-tiden natt til tirsdag kom det melding om at en lastebil hadde mistet last bestående av flere tønner i veibanen ved Rørvik i Hole. Se alle bildene her.

Action på Hov u-skole

Alle nødetatene og legevakten var på jobb sist torsdag under en realistisk øvelse på Hov u-skole. Vi har lagd en bildereportasje fra øvelsen.

Trim i Hole

Rune Stenslette hadde håp om stort spenn i alder på deltakerne når han dro i gang gågruppe i Hole.

Abbonér på denne nyhetsmatingen