Oppdatert 24.06.2017

Automatisk bøtlegging

Neida, det er ingen aprilspøk. Avinor tar overvåkningen av sivile til et nytt nivå når de fra 30.juni tar tiden på deg foran avgangshallen på Gardermoen.

Endelig avgjørelse om minnestedet

Regjeringen har besluttet at det nasjonale minnestedet i Hole kommune etter terrorangrepet 22. juli 2011 skal etableres ved Utøyakaia. – Utøyakaia var et av de sentrale stedene den tragiske dagen for snart seks år siden, og mange har sterke minner fra kaia, sier kommunal- og moderniseringsminister Jan Tore Sanner. Dette betyr at det ikke etableres et minnested på Sørbråten.

Thaimat ved Mega

Nans Thaimat har åpnet takeaway utenfor Mega i øvre Hønengaten. Åpen hverdager fra 12 til 20 og søndag fra 14 til 20. Stengt mandager.

Furua på Vikstunet

Treet var et fantastisk fint klatreobjekt for barna, men var så stort at det tok nesten all sol og utsikt fra terrassene til de gamle på Vikstunet.

Farvel Nordea

Til tross for at de har forsøkt å snike seg ubemerket ut av Hønefoss, er det nå definivt slutt på Nordea i Hønefoss.

Kranen tas ned

Arbeidene på Brutorget går fremover og råbygget ferdigstilles nå. I tråd med varsel fra 8. mars 2017 vil arbeidet som innebærer heising med kran over gangkulvert nå avsluttes og den store kranen vil bli demontert i uke 26.

Utkjøringen foran NAV vil være stengt fra 26/6 – 28/6

Kirkegaten stengt

- Kirkegaten vil bli stengt for trafikk ut uke 25, sier Rune Karlsen i OBAS. For å få tilgang til den store parkeringsplassen, kan man nå kjøre begge veier på baksiden av kirkegården.

Merket under

Overlevende etter Utøya møtes igjen

Ni overlevende etter Utøya møttes for fem år siden som Katastrofeeksperter i Barneombudets regi. Dette resulterte i rapporten «Katastrofeekspertene – Å leve videre etter Utøya». Nå har de møttes igjen. Sammen med RVTS Øst har ungdommene utarbeidet en oppfølgingsrapport. Her fokuseres det på hjelpen de har fått, og hvordan de selv og livet deres har endret seg.

Abbonér på denne nyhetsmatingen