banner web

A+ A A-

LED-lyssetter nytt skianlegg på Jevnaker

Eksisterende idrettsanlegg på Myrskogen i Jevnaker oppgraderes nå til skianlegg med ny løypetrase og LED-belysning. Første del av løypetraseen åpnes 1. januar 2019. Stor dugnadsinnsats fra så vel lokale bedrifter og medlemmer i Jevnaker Idrettsforening Ski, har gjort det mulig å utvide anlegget som holder både nasjonale og internasjonale mål.

Merket under

FIS godkjente Vikersund-endringene

Dermed er det formelt bestemt at Vikersund skal arrangere avslutningen av hoppturneringen Raw Air, slik det ble gitt signal om i november.

  • Publisert i Sport
  • Skrevet av

Vinterferien er den nye påskeferien

Mildt «påskevær» er blitt den nye normalen i vinterferien. Flere steder er det allerede bart og i skisporene er det klisterføre. Du har muligens lagt merke til at luften er mildere. Kanskje har du allerede byttet ut den tjukkeste boblejakken, men en tynnere variant.

Joachim Engesveen dømt igjen

Hendelsen er fra GET-kampen mellom Ringerike og Frisk Asker den 14.2.2019. Ringerikes spiller nummer 21 Joachim Engesveen, er idømt matchstraff for en takling utført mot Frisk Asker sin spiller nummer 47.

Suste i grøfta

Like etter klokka 14 søndag, kjørte en bil i grøfta i Knestanggata. Sjåføren fikk ikke løs bilen og gikk deretter fra stedet og inn i skogen.

Merket under
Abbonér på denne nyhetsmatingen