Oppdatert 21.01.2017

500 selger egen strøm

Foreløpig har under 500 norske husstander solcellepanel og selger strømmen de har til overs. Nye regler og ny teknologi vil gjøre det enklere å bli det som kalles plusskunde.

PostNord beklager

NCC er forbannet på PostNord. Ikke bare fordi de mener sjåførene til PostNord kjører som noen svin på Ringerike, men også fordi PostNord ikke svarer på henvendelser.

Furuset-Panthers: 2-5

Ringerike Panthers vant onsdagsmatchen mot Furuset og befestet dermed sin 2.plass på tabellen. Returkampen blir i Schjongshallen lørdag klokka 16.00. Møt opp!

Tung ryddejobb

Det var tunge saker som måtte løftes vekk da det skulle ryddes etter ulykken på E16 ved Garntangen. Se alle bildene i RingeriksAvisa.

Økt innsats mot gårdsbranner

Norske bønder må nå tilpasse seg enda strengere krav til forebygging av brann, påpeker bransjeeksperter. De senere årenes innsats på dette området ser ut til å gi resultater.

Dette går fort

Ved første observasjon trodde vi dette var et kjøretøy med motor på. Men det var det ikke. Denne jenta får opp farten ved egen hjelp.

Enklere regler for små el-kjøretøy

– Regjeringen ønsker å forenkle regelverket for små elektriske kjøretøy, som ståhjulinger og el-sparkesykkel. Derfor foreslår vi nå å klassifisere slike kjøretøy som sykkel. Det gjør det enklere både for brukere og myndigheter. Endringen betyr blant annet at små elektriske kjøretøy ikke lenger vil ha 16-års grense, og at man kan bruke de samme områdene som syklende og gående, sier samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen.

Hullete gate

Ikke noe nytt med dårlige veier i Ringerike. Men nå er hullene i Storgata så store at bilene må over på venstre side av veien. Noen skuffer asfalt?

Enda enklere å kjøpe og selge bil

– Nå blir det enda enklere å kjøpe og selge bil. Nå blir det også mulig å betale omregistreringsavgiften på nett. Ettersom det allerede er mulig å levere salgsmeldingen på nett, betyr dette at nå hele salgsprosessen kan gjennomføres på vegvesen.no. Dermed slipper du å møte opp på trafikkstasjonen, sier samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen.

Abbonér på denne nyhetsmatingen