Oppdatert 19.06.2018

Ny skatehall i Hole

Fredag kveld ble igjen en milstolpe for ungdommene i Hole. Hole Ungdomsfrivilligsentral kunne stolt erklære Hole skatehall offisielt for åpnet.

MegaFlis og Elkjøp til Hvervenmoen

AKAs utvikling av Hvervenmoen Næringspark fortsetter med full styrke. MegaFlis etablerer seg i Hønefoss med et nytt varehus på hele 5 000 m2 og Elkjøp flytter og utvider med ny butikk på 2 000 m2.

Hvor vandrer hoggormen?

Mens folk flest prøver å unngå hoggorm, prøver forskerne å fotfølge dem. Hvor langt forflytter hoggormen seg? Og vil den finne veien hjem hvis den flyttes et stykke unna?

Norges Vels Gründerpris til Hønefossfirma

Det var en svært overrasket prisvinner som mottok Gründerprisen på et frokostmøte arrangert av Pan Innovasjon på Universitetet i Sørøst-Norge den 8. juni. - Årets vinner viser vei, sa Øyvind Ørbeck Sørheim, administrerende direktør i Det Kongelige Selskap for Norges Vel ved overrekkelsen.

Linjeskift i norsk asylpraksis

Ny praksis i asylsaker gjør at innvilgelse av asyl og beskyttelse i praksis kan bli midlertidige ordninger, konkluderer ISF-rapport. Forskerne dokumenterer også økende bruk av sosiale medier som bevisgrunnlag når oppholdstillatelser trekkes tilbake.

Abbonér på denne nyhetsmatingen