Oppdatert 23.04.2017

DNB lanserer crowdfunding

Crowdfunding, også kalt folkefinansiering, seiler nå opp som en viktig og raskt voksende finansieringskilde for gründere. 8 av 10 nordmenn vil investere i gründeridéer hvis de får muligheten. DNB lanserer derfor crowdfunding-plattformen startskudd.no. Nå kan bedrifter, foreninger og lag samle inn penger digitalt.

Fjerner toll ved hesteimport

Tollen på levende hester som blir importert til Norge skal fjernes. Det er et resultat av at Norge og EU-kommisjonen ble enige om en ny avtale etter EØS-avtalens artikkel 19 om handel med landbruksvarer onsdag 5. april.

Fri bane

Nå kan fotgjengere komme seg helt over veien på Hvervenkastet. Men husk at dette ikke er en fotgjengerovergang og at fotgjengere må vike for bilene.
Foto: Fototeket/Rasmus Lindberg

Rusler på Ringerike...

Ringerike er et sted de fleste reisende må passere, enten det er på fire elller to ben. Selina Schuster (26) hadde startet i Karlsruhe i Tyskland og var på vei til Trondheim. Hun vil gå 2 mil om dagen sammen med Elmo(1) og Taia(7).
Foto: Rasmus Lindberg

Flaggskipet S-Klasse er tilbake

Flaggskipet S-Klasse er tilbake med omfattende innovasjoner og ny teknologi. Blant høydepunktene er et helt nytt motorprogram med effektivitet og hybridisering i fokus, et nytt skritt mot autonom kjøring og komfort som setter en ny standard. Den nye modellen vises frem for første gang på bilmessen i Shanghai, med salgsstart i mai og lansering i juli.

Arendal, Egersund og Fredrikstad finalister

Arendal, Egersund og Fredrikstad konkurrerer om å bli Norges mest attraktive by i 2017. Styrket bysentrum, variert rekreasjons- og kulturtilbud og boligbygging er fellesnevnere. Hønefossingene avga ikke tilstrekkelige stemmer på egen by til å bli nominert.

Google tar i bruk BBCs naturinnhold

Google og BBC Earth annonserer i dag at de har slått seg sammen for å kunne tilby besøkende i det nye Google Earth en smak av verdenskjente naturprogrammer og -historier. Dette med et felles ønske om å inspirere publikum til å utforske og skape en dypere forbindelse til planeten vår.

Hell i uhell

Med et skrik gikk han klar av stolpene på E16 ved Styggdal. Bilen kjørte av veien og over grøfta.

12-åring omkom

Tirsdag 11.04.17 fikk politiet melding om skiulykke ved Sjusjøen Skisenter. En 12 år gammel jente hadde kjørt inn i et tre mens hun sto slalåm. Det ble utført hjerte og lungeredning på stedet. Jenta ble fraktet til Ullevål sykehus med luftambulansen for videre behandling. Onsdag 12.04.17 kl. 0035 meldte Ullevål sykehus at jenta var død. Politiet har vært i kontakt med de nærmeste pårørende og saken etterforskes som en ulykke.

Abbonér på denne nyhetsmatingen