RingeriksAvisa 20 år

Oppdatert 19.10.2019

Stilling ledig

:

Anders Jacobsen gjør comeback i toppidretten

Tidligere storhopper Anders Jacobsen er ansatt som ny sportssjef i Norges Motorsportforbund. 34-åringen ble presentert i jobben under en pressefrokost på Toppidrettssenteret i Oslo lørdag morgen. Han tiltrer allerede 1. november.

  • Publisert i Sport
  • Skrevet av

18 elbiler per ladepunkt i Norge

Elbiler har tilgang til ladestasjoner i de fleste kommuner. I snitt deler 18 elbiler hvert allment tilgjengelige ladepunkt. Samtidig bygger mange kommuner også ut lade- og landstrømanlegg for ferjer og skip, vise nye SSB-tall. Se tallene for våre nærmeste kommuner her.

SMARTservice vinner første AMS-kontrakt i Sverige

Denne uken har det svenske selskapet i Ringerikskraft, SMARTservice Nordic Contractors AB, inngått samarbeid med målesystemleverandøren Landis+Gyr om montasje av ca. 15 000 målere i Falkenberg, en svensk kommune rundt 10 mil sør for Gøteborg. De ansatte på hovedkontoret i Hønefoss har lagt ned mye hardt arbeid for å få dette i mål, og de er stolt over å endelig ha fått inn en fot i nabolandet.

Voldtektssaken: En mann løslatt

Politiet skal gjennomføre nye avhør i voldtektssaken i Hønefoss der sju menn er siktet for grov voldtekt. De planlagte fengslingsmøtene er derfor utsatt.

Merket under

Gjeldstynget XXL til Hvervenkastet

XXL vil hente 400 millioner kroner i en emisjon rettet mot de største aksjonærene for å styrke selskapets balanse. Selskapet foreslår også en ny styreleder.

Synne med også i 2020

Synne Kristine Hamborg (20.12.2000) har vært med siden oppstarten i 2015 (4.div). Hun var også spilleren som scoret lagets første seriemål mot Vikersund en kamp våre damer vant 19-0 i seriepremieren på Aka Arena 30.april 2015.

Influensa-påminnelse til gravide og unge i risikogrupper

Aldri har flere fått influensavaksine, men mye står igjen for å nå myndighetenes mål. I år vies gravide og unge i risikogrupper ekstra oppmerksomhet. Årets influensasesong er så vidt i gang, og Folkehelseinstituttet har startet sin ukentlige rapportering.

Brann på Sokna slukket

Brannvesenet fikk raskt kontroll på brannen i et industribygg på Sokna mandag ettermiddag. Etter en drøy time var brannen slokket og evakueringssonen opphevet.

Merket under

Line Ramsrud ny redaktør i Hadeland

Line Ramsrud (41) er ansatt som ansvarlig redaktør og daglig leder i avisen Hadeland. Hun kommer fra stillingen som strategi- og kommunikasjonsdirektør for Studentsamskipnaden i Innlandet (SINN), der hun har vært ansatt siden 2017. Før det jobbet hun i Oppland Arbeiderblad fra 2003. Der har hun hatt flere lederoppgaver, blant annet som utviklings- og digitalredaktør og konstituert ansvarlig redaktør.

Var du i dette området lørdag 12. oktober?

Politiet i Hønefoss ser alvorlig på at en mann ble angrepet av to ukjente gjerningsmenn i området AKA arena/Schjongslunden lørdag 12.10.2019 i tidsrommet kl. 1120 - 1130. At et barn er involvert i samme hendelse gjør saken enda mer alvorlig.

Vil lære mer fra Utøyaoverlevende

Høsten 2019 gjennomfører NKVTS (Nasjonalt kunnskapssenter om vold og traumatisk stress)  den fjerde intervjurunden i studien av dem som overlevde terrorangrepet på Utøya og deres foreldre.

Justisdepartementet: Krekar har kostet staten 12 millioner

Staten har brukt 12 millioner kroner på ulike rettssaker og fengselsopphold knyttet til mulla Krekar. Det viser tall ABC Nyheter har fått fra Justisdepartementet, som startet arbeidet i sommer med å regne på hva de ulike rettsprosessene knyttet til Najumuddin Faraj Ahma har kostet.

Utviklingsministeren lanserte strategi mot skadelige skikker

Regjeringen lanserte fredag en ny strategi mot skadelige skikker på FNs internasjonale jentedag.

– Vi kan ikke akseptere at nesten 33.000 jenter giftes bort hver dag, at jenter utsettes for kjønnslemlestelse og at preferanse for sønner fører til drap av jenter, sier utviklingsminister Dag-Inge Ulstein (KrF).

Abbonér på denne nyhetsmatingen