videofilm nitar

Oppdatert 12.12.2018
A+ A A-

Julecamp med gradering

Årets julecamp og gradering fra 8. – 9. desember ble et kjempeflott arrangement for klubbens barne- og tigergruppe. – Her fikk barna boltre seg i lek, spill og trening kombinert med god mat og film, sier master Geir Karlsen (4. Dan) i Ringerike Taekwondo.

Alicia - Hønefossjenta i operaen

Hun danser i Nøtteknekkeren hvor hun har rolle som mus i første akt og sukkertøy i andre akt. Alicia Waagaard (10) er elev i Ballettskolen ved Den Norske Opera & Ballett. Hun går på Nivå II og trener i Nasjonalballettens studioer i Operahuset fire ganger i uken.

Årets nyord: Skjebnelandsmøte

KrF skapte politisk dramatikk i høst, og nå har Språkrådet også kåret «skjebnelandsmøte» til årets nyord.

– Det fins spredte eksempler på at skjebnelandsmøte har vært i bruk også tidligere, men det var først med KrF-landsmøtet 2. november at ordet nærmest ble allemannseie, skriver Språkrådet i begrunnelsen for kåringen.

Stor oppslutning om vinterleiren på Langhus

Vinterleiren på Langhus som ble arrangert fra 30. november til 2. desember ble en stor suksess for både arrangør og deltakere. – Arrangementet styrket samholdet mellom taekwondoutøvere fra alle TTU-klubber i Norge, sa Grandmaster Cho Woon Sup (9. Dan). Han var imponert over kunnskapen blant klubbmedlemmene. – Det lover godt for rekrutteringen til kampsporten.

Kloakken i orden

Fredag ettermiddag var det full virksomhet i Stabellsgate 1 og det er derfor grunn til å tro at Braathen Eiendom AS fikk ordnet kloakken innen den fristen de hadde fått av kommunen.

Vil bryte stillheten rundt seksuelle overgrep i idretten

Regjeringen og Norges idrettsforbund lanserer filmen #starttotalk som belyser seksuell trakassering og overgrep i idretten. - Vi vil at trenere, ledere og foreldre tar ansvar, bryter stillheten og gjør det lettere å si i fra om seksuell trakassering og overgrep, sier Kristin Kloster Aasen, 1. visepresident i NIF.

Abbonér på denne nyhetsmatingen