Nytt om biler

Nytt om biler (102)

søndag, 29 mai 2022 09:10

Lang ventetid på elbil øker bruktbilprisene

Skrevet av

Lange leveringstider på nye personbiler gjør at bruktbilprisene stiger. Flere kjøper brukt elbil for like mye som en ny.

torsdag, 24 mars 2022 07:44

Syv tips til deg som vil kjøpe brukt elbil

Skrevet av

Bilselgere melder at brukte elbiler knapt er innom butikken før de blir solgt. Dette må du sjekke for å gjøre et godt kjøp på Finn.

NAF har regnet på hvor langt du kan kjøre etter å ha ladet bilen 25 minutter på vinteren.

Ford Kuga ladbar hybrid ble den klart mest solgte ladbare hybriden i Europa i fjor. I Norge økte også salget av den populære ladbare hybriden kraftig i fjor.

fredag, 01 oktober 2021 08:03

Hjemlevering av pakker - direkte til din bil

Skrevet av

I samarbeid med den ledende hjemleveringstjenesten Hermes starter Ford nå et pilotprosjekt i utvalgte områder i London hvor pakker skal leveres direkte til mottakerens bil på deres hjemmeadresse.

torsdag, 30 september 2021 11:04

SUV-dominans

Det siste året har det kommet en rekke nye SUV-modeller. Nå er over 60 prosent av de nye bilene som leveres i Norge, av denne typen.

Med god margin ble Fords nye helelektriske SUV, Mustang Mach-E den mest solgte bilen i Norge i mai i år. Dette er bare starten på noe stort, lover Ford Motor Norges administrerende direktør.

onsdag, 14 april 2021 09:13

Billia og Bauda med storutvidelse

Skrevet av

Bilia vil overta forhandlerne ved Funnemark AS i Porsgrunn, Larvik, Seljord og Notodden, samt Funnemark Sandefjord AS. Bauda overtar forhandlerne i Funnemark AS på Kongsberg og Hokksund. Avtalene forutsetter godkjennelse fra Konkurransetilsynet.

Ladbare biler begynner å gjøre seg gjeldende i vår verdensdel.

Det finnes flere ting som kan gjøre bilister urolige i trafikken – ikke minst om vinteren. En ny undersøkelse fra Goodyear viser at glatt is, snøfall og andre bilister er det som bekymrer oss mest. Men til tross for at vinterens snø og is er uromomenter, viser undersøkelsen at bare hver andre nordmann tilpasser bremsingen under vinterkjøring.

Side 1 av 8