Nytt om biler

Nytt om biler (98)

fredag, 01 oktober 2021 08:03

Hjemlevering av pakker - direkte til din bil

Skrevet av

I samarbeid med den ledende hjemleveringstjenesten Hermes starter Ford nå et pilotprosjekt i utvalgte områder i London hvor pakker skal leveres direkte til mottakerens bil på deres hjemmeadresse.

torsdag, 30 september 2021 11:04

SUV-dominans

Skrevet av

Det siste året har det kommet en rekke nye SUV-modeller. Nå er over 60 prosent av de nye bilene som leveres i Norge, av denne typen.

Med god margin ble Fords nye helelektriske SUV, Mustang Mach-E den mest solgte bilen i Norge i mai i år. Dette er bare starten på noe stort, lover Ford Motor Norges administrerende direktør.

onsdag, 14 april 2021 09:13

Billia og Bauda med storutvidelse

Skrevet av

Bilia vil overta forhandlerne ved Funnemark AS i Porsgrunn, Larvik, Seljord og Notodden, samt Funnemark Sandefjord AS. Bauda overtar forhandlerne i Funnemark AS på Kongsberg og Hokksund. Avtalene forutsetter godkjennelse fra Konkurransetilsynet.

onsdag, 03 februar 2021 08:54

Stor ladbar vekst i Europa

Skrevet av

Ladbare biler begynner å gjøre seg gjeldende i vår verdensdel.

Det finnes flere ting som kan gjøre bilister urolige i trafikken – ikke minst om vinteren. En ny undersøkelse fra Goodyear viser at glatt is, snøfall og andre bilister er det som bekymrer oss mest. Men til tross for at vinterens snø og is er uromomenter, viser undersøkelsen at bare hver andre nordmann tilpasser bremsingen under vinterkjøring.

Ford annonserte i dag forbedringer på sin mest solgte varebil i Norge de siste årene, Transit Connect. Nå får Transit Connect den beste drivstoffeffektiviteten i klassen og for første gang nyttelastekapasitet på opptil et tonn.

I oktober ruller helt nye BMW 4-serie Coupe inn på norske veier. Før den siste snøen smelter til vår neste år, får den selskap av helt nye BMW 4-serie Cabriolet.

onsdag, 16 september 2020 07:57

Nye Toyota Proace Electric er klar

Skrevet av

Prisene er klare og nå starter salget av Toyotas første batterielektriske varebil. Den vil gi næringsdrivende et miljøvennlig alternativ uten at det går på bekostning av varerom eller utstyrsnivå.

Etter mer enn 2500 km på norske veier og omfattende testing mot det norske ladenettverket konkluderer Ford Motor Norge med en vellykket testperiode av Mustang Mach-E. 17. september åpnes det opp for endelig bestilling av den elektriske SUV-en.

Side 1 av 7