torsdag, 08 juli 2021 08:08

Southgate: – Vi skal fullføre jobben

Skrevet av

25 år etter at hans straffemiss kostet England EM-finale på Wembley fikk Gareth Southgate sin revansj da han som landslagssjef førte laget til semifinaleseier.

fredag, 02 juli 2021 11:21

WHO: EM kan bidra til superspredning av korona

Skrevet av

Europeiske politikere og helsetopper blir mer og mer bekymret for at EM i fotball skal bidra til en ny europeisk smittebølge. – Uansvarlig, sier tysk statsråd.

fredag, 02 juli 2021 11:14

Ronaldo tjener mest – på Instagram

Skrevet av

Cristiano Ronaldo har for første gang inntatt førsteplassen over inntjening for sponset innhold på Instagram.

Viktor Hovland er den første mannlige norske golfspiller med seier på europatouren. Han vant International Open i München etter spenning til siste slutt.

Den danske stjernespilleren Christian Eriksen falt om ute på banen og ble liggende under EM-kampen mot Finland. Han skal være kjørt til sykehus hvor han skal ha kommet til bevissthet og er i en stabil situasjon. Kampen spilles ferdig i kveld, men er utsatt til 20.30.

Jakob Ingebrigtsen (20) blåste alle av banen i Diamond League-stevnet i Firenze torsdag kveld. Han slo den europeiske rekorden med over et sekund.

søndag, 06 juni 2021 19:33

HBK sikret 3 nye poeng

Skrevet av

231 tilskuere så HBK slå Fløya 2-1 på hjemmebane søndag.

Lyn har mistet fire spillere under nedstengningen av breddefotballen. Et manglende klarsignal frustrerer Bent Inge Johnsen.

søndag, 23 mai 2021 18:55

HBK slo Åsane i årets åpningskamp

Skrevet av

Det ble etter hvert svært god stemning på AKA arena i Hønefoss søndag da HBK hadde Åsane på besøk i årets åpningskamp.

fredag, 21 mai 2021 13:23

Prøvetrening i RTKDs nye storstue

Skrevet av

Lørdag 15. mai var det prøvetrening i Ringerike Taekwondo klubbs nye lokaler under bybrua i Hønefoss. – I over seks år har vi med betydelig økonomisk bidrag fra lokalt næringsliv og dugnadshjelp fra klubbens medlemmer, trolig bygd et av de mer moderne treningssentrene på Østlandet, sier instruktør Reinhardt G. Skøien i klubben.

torsdag, 13 mai 2021 23:08

Haaland-dobbel da Dortmund vant den tyske cupen

Skrevet av

Erling Braut Haaland vartet opp med to mål da Borussia Dortmund vant den tyske cupfinalen 4-1 over Leipzig. Det var Haalands første trofé med klubben.

Kristoffer Ventura og Viktor Hovland spilte seg stort opp mot slutten av dag to av PGAs parspillturnering og leder i Avondale i Louisiana.

tirsdag, 20 april 2021 20:33

Britiske medier: Chelsea trekker seg fra superligaen

Skrevet av

Chelsea har besluttet å trekke seg fra den nye superligaen i fotball, ifølge britiske medier. BBC var først ute med nyheten.

Opprettelsen av en ny europeisk superliga i fotball med seks engelske, tre spanske og tre italienske klubber ble bekreftet natt til mandag.

Side 1 av 30