Oppdatert 24.06.2017
Sport

Sport (166)

f

Sykkelløp i Hønefoss 17.mai

Ringerike kommune er i år vertskommune og startsted for Tour of Norway. Dermed blir 17. mai-trafikken mer komplisert enn vanlig når første etappen av Tour of Norway starter i Hønefoss med målgang i Asker.

Satt gråtende igjen etter sykkeltrøbbel

HØNEFOSS (procycling.no): Ved første passering av den beryktede Riperbakken – med tre mil igjen av Ringerike Grand Prix, satt klubbrytter Anders Oddli overraskende nok plassert midt i gruppa som talte opp feltets 20 beste ryttere.

  • Publisert i Sport
  • Skrevet av

Leirdueskyting fra rullestol

Det ble et vellykket leirduestevne for rullestolbrukere på Buttentjern Jaktskytesenter på Ringerike søndag 30.april. Arrangører var Landsforeningen for ryggmargsskadde (LARS), Norges Jeger- og Fiskerforbund (NJFF) og Ringerike Jeger- og Fiskeforening.

Nidaros og Comet til kvalik

Ringerikes jobb var ferdig gjort etter at de - ikke som noen stor overraskelse - også slo Moss på lørdag. Men spenningen levde utrolig lenge på grunn av andre matcher som ikke gikk helt "etter boka" fra start.

Tøff ishockeyinnspurt

Det går mot en særdeles tøff innspurt i kampen om kvalikplass. Det ble tap mot Hasle/Løren onsdag, og skal det være håp om kvalik, bør Ringerike Panthers vinne returkampen lørdag.

Abbonér på denne nyhetsmatingen