lørdag, 02 mars 2024 11:12

Ruud vant duellen mot Rune etter snuoperasjon

Skrevet av

Tennisesset Casper Ruud fortsatte sin gode statistikk mot danske Holger Rune. Nå skal nordmannen spille sin andre finale i Mexico på en uke.

Thorir Hergeirsson har ledet håndballjentene i 15 år. Nå har han hatt samtaler med forbundsledelsen om å signere en ny kontrakt til etter sommer-OL i 2028.

Storhamar har allerede sikret seriemesterskapet, men aktet ikke å la serietoer Vålerenga stoppe seiersrekken. Det ble 8-0-seier i lørdagens toppkamp.

Storhamar tok sitt niende seriemesterskap i ishockey da laget slo tabelljumbo Comet fra Halden med 10-0 foran godt besatte tribuner.

tirsdag, 20 februar 2024 08:26

Flertall av eliteserieklubbene vil ha vekk VAR

Skrevet av

I en undersøkelse foretatt av VG vil et flertall av de 16 eliteserieklubbene og fem 1. divisjonsklubber avskaffe videoassistert dømming (VAR) etter bare ett år.

fredag, 09 februar 2024 08:32

Golfstjerne subbet inn 5,2 milliarder

Skrevet av

Jon Rahm legger ikke skjul på at den store pengesekken bidro til at han meldte overgang til LIV-touren. Å sikre familien sin for livet betyr mye.

Comet Halden hadde serieleder Storhamar på besøk i eliteserien i ishockey torsdag kveld. Det endte med 4-0-seier til laget fra Hamar.

tirsdag, 16 januar 2024 10:27

Messi slo Haaland igjen: – Vil si det er en skandale

Skrevet av

Lionel Messi stemte på Erling Braut Haaland, men stakk selv av med en ny gjev pris foran nesa på nordmannen. Det skaper sterke reaksjoner.

De norske håndballgutta innledet famlende, men styrte unna feilskjær i EM-åpningen og utklasset Polen 32-21. Magnus Abelvik Rød er friskmeldt.

Erling Braut Haaland fikk den gjeve prisen som årets idrettsutøver i verden av BBC. Det skriver BBC på X/Twitter.

mandag, 18 desember 2023 11:14

Maren Lundby avslutter hoppkarrieren

Skrevet av

OL- og VM-mester Maren Lundby (29) har bestemt seg for å legge opp som skihopper, erfarer VG og NRK. Hun har i lang tid slitt med helseproblemer.

De norske håndballkvinnene møter erkerival Danmark i VM-semifinale fredag. Kampen vil gå i utsolgt hall og foran 13.500 tilskuere.

Skeid skal spille sesongens siste hjemmekamp i 1. divisjon fotball (OBOS-ligaen) mot Kristiansund i Hønefoss.

To norske lag er inne i topp 100 blant klubblagene som dominerer sine ligamotstandere mest ut fra fire nøkkelparametere, viser en ny studie.

onsdag, 27 september 2023 08:25

Hovland fra pengeregn til spill om ære i Ryder Cup

Skrevet av

Pengene flommer på PGA-touren i golf. Men når Viktor Hovland spiller Ryder Cup, er det ikke en krone å hente.

Leif Gunnar Smerud blir midlertidig sjef for kvinnelandslaget i de kommende nasjonsligakampene i høst.

Det norske golfesset Viktor Hovland ga ikke fra seg ledelsen han hadde foran siste runde av PGA-tourmesterskapet. Pengepremien er på hele 190 millioner kroner.

Flomskader på hallen har medført at Ringerike Ishockey jobber med å flytte sine første kamper i eliteserien. Første kamp i egen hall blir trolig i oktober.

Viktor Hovland satte ny banerekord på ni slag under par og vant den andre turneringen i PGA-sluttspillet i golf. Det ga en premie på vel 38 millioner kroner.

En av norsk idretts beste multikunstnere fyller 80 år. Bjørn Wirkola hoppet seg til VM-gull i tett Holmenkollen-tåke. Så ble han farlig angriper i Rosenborg.

onsdag, 26 juli 2023 23:31

Flere fra Ringerike med i sykkel-VM

Skrevet av

Norges Cykleforbund har plukket ut sine 16 ryttere til landeveis-VM i skotske Glasgow neste måned. Regjerende tempomester Tobias Foss er med.

mandag, 10 juli 2023 22:10

To nye pallplasser i Citroen DS3 racing cup

Skrevet av

Niklas Eker Abrahamsen (18) fortsetter å kjempe i toppen av Citroen DS3 Racing Cup, som i helgen kjørte runde 7 og 8 (av 12) på Falkenberg Motorstadion i Syd-Sverige.

tirsdag, 20 juni 2023 08:00

Ny racingseier til Niklas Eker Abrahamsen

Skrevet av

Niklas Eker Abrahamsen (18) kjørte inn til årets andre seier i den nordiske serien Citroen DS3 Racing Cup på Ring Djursland i Danmark i helgen. Han sanket dermed nye verdifulle poeng i mesterskapet.

mandag, 05 juni 2023 08:03

Golfthriller endte med norsk seier etter omspill

Skrevet av

Golfesset Viktor Hovland tok sin fjerde seier på PGA-touren etter å ha vunnet Memorial i Ohio. Seieren kom etter omspill mot Denny McCarthy.

mandag, 22 mai 2023 08:12

Pappa Haaland: – Et fantastisk førsteår

Skrevet av

Manchester City-fansen stormet ut på banen for å feire seriegullet etter 1-0-seieren over Chelsea, og all annen markering av gullet måtte vente.

Viktor Hovland var ett slag bak Brooks Koepka etter halvspilt sisterunde i det prestisjetunge PGA-mesterskapet i golf, men spilte seg bort på det 16. hullet.

Erling Braut Haalands er tidenes mestscorende i Premier League i én sesong. Etterpå ble han hyllet av laget. City styrer mot seriegull etter 3-0 over West Ham.

Racing-sesongen 2023 startet på Padborg Park i Danmark denne helgen.

Erling Braut Haaland og Manchester City omtales som hardtslående majesteter etter 4-1-nedsablingen av serieleder Arsenal.

fredag, 14 april 2023 15:00

Manglerud Star og Grüner vurderer å slå seg sammen

Skrevet av

Oslo-klubbene Manglerud Star og Grüner vurderer å inngå et samarbeid om et felles lag i eliteserien i ishockey for menn.

Erling Braut Haalands antatte salgspris er på full fart mot 2 milliarder kroner. Martin Ødegaard har doblet verdien på halvannet år.

Golfesset Viktor Hovland er klar på at han har tilegnet seg mer erfaring til tross for at han slo seg ut av tetkampen i majorturneringen US Masters.

Side 1 av 19