Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)
Storhamar slo Comet Halden. Storhamar slo Comet Halden. Foto: Geir Olsen / NTB

Comet Halden hadde serieleder Storhamar på besøk i eliteserien i ishockey torsdag kveld. Det endte med 4-0-seier til laget fra Hamar.

Spillet foregikk mye på Comets banehalvdel i alle tre periodene og Storhamar tok sin 17. seier på rad. Skuddregnskapet viste 40-14 i Storhamars favør.

Det første målet kom etter 15.43 i første periode. Patrick Thoresen satte pucken i mål for 14. gang denne sesongen. Andre periode ble målløs, men Storhamar slo til med tre mål på åtte minutter i tredje periode.

Dermed endte det med 4-0-triumf og tre poeng til Hamar-laget.

Vålerenga tapte

Sparta klinket til og slo tabelltoer Vålerenga hele 4-1 på hjemmebane. En sterk midtperiode med tre scoringer hjalp østfoldingene til en sterk seier. VIF sto uten tap på sine fire siste kamper.

Tabelltreer Stavanger Oilers slo Lillehammer 3-1 på hjemmebane og knappet dermed innpå Vålerenga på tabellen. Etter torsdagens kamper skiller det seks poeng mellom lagene på andre- og tredjeplass.

Simon Bourque, Mathias Trettenes og Dan Kissel scoret for vinnerlaget, mens Liam Sætre sto for LIKs nettkjenning. Lillehammer er nummer sju på tabellen.

I Lørenskog var det svært målrikt i Stjernens 8-7-seier over Lørenskog. Hjemmelaget Lørenskog ledet 3-2 etter første periode, men i annen periode snudde Stjernen til 5-4-ledelse.

Målfest

I tredje periode fortsatte målfesten med fem nye scoringer, denne gang i vertenes favør. Dermed måtte kampen avgjøres i forlenging der Austin Cangelosi ble matchvinner.

Cangelosi scoret fire mål, mens lagkamerat John Piccinich noterte seg for fire målpoeng (ett mål og tre assist). For Lørenskog bidro David Aas-Larsen med tre målpoeng (ett mål og to assist)

Frisk Asker hadde god kontroll borte mot Ringerike og vant 5-0. Ringerike har bare Comet Halden bak seg på tabellen, men det skiller ni poeng mellom lagene.

NTB

Andre saker å lese

Nordmann vant 254 millioner kroner i Eurojackpot

27-07-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

To spillere delte førstepremiepotten og vant svimlende 254.782.600 kroner hver i Eurojackpot fredag kveld. En av vinnerne er en mann fra Østlandet.