fredag, 12 juli 2024 09:46

Sønnen til Asias rikeste mann gifter seg i overdådig bryllup

Skrevet av
Anant Ambani, sønnen til Asias rikeste mann, sammen med sin kommende brud Radhika Merchant, poserer på en av festene i forkant av helgens ekstravagante bryllupsfest. Anant Ambani, sønnen til Asias rikeste mann, sammen med sin kommende brud Radhika Merchant, poserer på en av festene i forkant av helgens ekstravagante bryllupsfest. Foto: Rajanish Kakade / AP / NTB

Både verdenskjente artister og forretningsfolk er invitert i Anant Ambanis overdådige, indiske bryllup, som finner sted denne helgen.

29 år gamle Anant Ambani gifter seg med kjæresten Radhika Merchant (29). De to har vært sammen i flere år og gifter seg i det som har blitt omtalt som årets bryllup.

Feiringen finner sted på Jio World Convention Center i Mumbai, som også eies av familien Ambani. Bryllupsfesten pågår i fire dager med en tradisjonell hinduistisk bryllupsseremoni fredag, etterfulgt av en storslått mottakelse gjennom hele helgen.

Blant artistene som skal opptre, er Rihanna og Justin Bieber. Blant navnene på gjestelisten, er de tidligere britiske statsministrene Tony Blair og Boris Johnson, Saudi Aramco-sjef Amin H. Nasser, Kardashian-familien, Adele, Lana Del Rey, Drake og David Beckham. Politiet omdirigerer også trafikken i området for å håndtere alle de tilstrømmende gjestene.

Det blir en kostbar seremoni, men brudgommens far, Mukesh Ambani, har nok å rutte med. Han regnes for å være Asias rikeste og verdens niende rikeste mann med en nettoverdi på 116 milliarder dollar, ifølge Forbes. Ambani eier også konglomeratet Reliance Industries, som gir en avkastning på 100 milliarder dollar årlig. Brudens far, Viren Merchant, eier selskapet Encore Healthcare.

Ambani-familien har allerede arrangert flere feiringer i forkant av bryllupet og disse har også vært stjernespekkede. I mars ble det holdt en tredagers fest for det vordende brudeparet med 1200 gjester, inkludert tidligere verdensledere, teknologimagnater og Bollywood-megastjerner, og opptredener av Rihanna, Akon og Diljit Dosanjh. Også teknologimilliardærene Mark Zuckerberg og Bill Gates deltok på festen.

I mai tok familien gjester med på et tredagers cruise fra Italia til Frankrike, som inkluderte Katy Perry som sang «Firework» og en opptreden av artisten Pitbull, ifølge medieoppslag.

Andre saker å lese

Etterlyst ruskjørte på E16 i Hole - vill politijakt

06-09-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Ved 4-tiden fredag morgen kom det melding fra en veiarbeider ved Norderhov om en bil som kjørte voldsomt forbi pågående veiarbeid.

Les mer i RingeriksAvisa

Høyre vil sikre desemberbarna plass i barnehage

06-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

Høyre vil sikre desemberbarna plass i barnehage

I et direkte frieri til foreldrene til de 3500 barna som blir født i desember, vil Høyre gå inn for å utvide retten til barnehageplass.

Les mer i RingeriksAvisa

Hvordan utvikle smarte økonomiske strategier for hverdagen

05-09-2024 Nyheter Jan Erik Johansen - avatar Jan Erik Johansen

Hvordan utvikle smarte økonomiske strategier for hverdagen

Økonomisk planlegging er avgjørende for å sikre en stabil hverdag, spesielt i utfordrende tider. Å forstå de lokale forholdene kan bidra til å optimalisere din økonomiske strategi. Her er noen...

Les mer i RingeriksAvisa

Lederen i Oslo Ap ønsker gjenvalg på Stortinget

05-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

Lederen i Oslo Ap ønsker gjenvalg på Stortinget

Leder i Oslo Ap, Frode Jacobsen, ønsker en ny periode på Stortinget. Det kan bety at det blir en turbulent høst i Oslo Ap, skriver Dagsavisen.

Les mer i RingeriksAvisa