RingeriksAvisa 20 år

Oppdatert 18.09.2019
A+ A A-

Stilling ledig

:

Dette var for spedt!

Dennis Ryttar utligner til 1-1, men det var ikke nok Foto: Frank Tverran Dennis Ryttar utligner til 1-1, men det var ikke nok

Det var et topptent Narvik-lag som besøkte Schjongshallen da den første kvalik-matchen skulle spilles. Det er de tre lagene Ringerike, Grüner og Narvik som kjemper om to ledige plasser i GET neste sesong.

Etter drøye 5 minutter satte Kåre Byrkjeland inn den første pucken bak Kallio. Narvik var raskest på isen og det meste av spillet foregikk foran Ringerikes mål den første perioden. Ringerike fikk aldri skikk på spillet sitt og svimet rundt for å få tak i pucken - en puck Narvik nødig ville gi fra seg. Perioden endte 0-1.

I andre periode tok det seg noe opp for Ringerike og omtrent midt i perioden greide Ryttar å utligne.

Tredje periode var bare 33 sekunder gammel da Nordlund sørget for at Narvik igjen gikk opp i ledelse med 1-2. Ringerike hadde ikke sjans og da Ringerike røyk på en utvisning ca 4 minutter før slutt, klinket Phasookwong inn en til og sørget for at sluttresultatet ble 1-3. Vel fortjent.

Søndag møter Ringerike Grüner i Oslo. Det har vært en diskusjon om hvorvidt Grüner har økonomi og organisasjon god nok til å kunne takke ja til et opprykk. Årsmøtet i Grüner Ishockey er den 25.mars. Der vil nok dette bli endelig avklart.

Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent