torsdag, 26 mars 2020 12:05

MegaFlis har åpnet i Hønefoss - se slideshow

Skrevet av
Salgssjef Dan Holm viser dusjer med vann i Salgssjef Dan Holm viser dusjer med vann i Foto: Frank Tverran

Bare Bergen kan skilte med større MegaFlis-butikk enn Hønefoss. Landets nest største i kjeden åpnet dørene torsdag 26.mars. 
Se slideshow nederst i saken.

Den pågående pandemien satte sitt preg på åpningen, men folk så ut til å være flinke med å holde god avstand. Servicepunktene og kassene i varehuset var allerede sikret med glass mellom kundene og de ansatte.

Moderne kommunikasjon

Trenger du hjelp, er butikken utstyrt med en rekke bokser hvor du bare trykker på en knapp. Dette blir øyeblikkelig formidlet på øret til de som jobber i varehuset. Hjelpen bør derfor ikke være langt unna. Salgssjef Dag Holm, som til daglig befinner seg ved hovedkontoret på Billingstad, trykker på knappen og ikke mange sekundene etter dukker det opp en tjenestevillig medarbeider. Systemet virker!

Rennende vann

I utstillingen er det satt opp både blandebatterier og dusjer hvor kundene kan teste utstyret med rennende vann. Spesielt hvordan vannet oppfører seg i dusjen, vil nok mange være interessert i å se før de bestemmer seg for hvilken modell de skal ha.

Fag-avdeling

Her finner vi også en egen avdeling hvor rørleggere og elektrikere kan finne det utstyret de trenger. Det meste av dette utsyret krever autoriserte installatører og kan ikke monteres av folk flest.

Flotte miljøer

Det tar tid å åpne et MegaFlis-varehus. Det forstår vi når vi ser alle de flotte miljøene som er satt opp. Flisleggerne har hatt en formidabel jobb. Har du forresten sett speil med innebygd ledlys som du slår på ved å bare berøre speilflaten med fingeren? Dette var stilig!

Bredt utvalg

Vi så mye i dette varehuset som vi ikke hadde forventet å finne her. Det var vaffeljern, støvsugere, kaffetraktere, takplater og listeverk. Og en stor lampeavdeling. For å nevne noe. Glemte vi fliser? Det hele startet jo med fliser, så vær du sikker på at det også var fliser her. Ta en titt på bildevisningen og bli imponert.