tirsdag, 14 juni 2022 14:10

- Vi gir oss ikke når det gjelder Ringeriksbanen

Skrevet av
Mona Fagerås Mona Fagerås Foto: Vidar Ruud / NTB

Mona Fagerås (SV) gikk tidligere denne uka hardt ut for å få raskere byggestart av Ringeriksbanen med i verbalforslaget knyttet til revidert nasjonalbudsjett.

- Dessverre greide vi ikke å få med dette denne gangen, men vi gir oss ikke. Pengene ligger på bordet og vi kan ikke skjønne hvorfor det skal være nødvendig å utsette byggestart, sier Mona Fagerås til RingeriksAvisa.

Hun har i dag deltatt på fagdag sammen med Forum Nye Bergensbanen og hørt hvor bra alle snakket om Ringeriksbanen. Skal vi konkurrere med fly, er det viktig å få ned reisetiden.

Skjønner du at næringsdrivende i Ringeriksregionen nå føler seg noe snytt?

- Jeg skjønner godt alle som nå er bekymret. Vi i SV vil ta saken opp til høsten i forbindelse med det ordinære budsjettet, avslutter Mona Fagerås, som forsikrer oss om at den vedtatte nedskaleringen av samferdselsprosjekter kun gjelder veier og ikke jernbane.

 

Andre saker å lese

To av de drepte i kjøpesenterskytingen var mindreårige

04-07-2022 Nyheter NTB - avatar NTB

To av de drepte i kjøpesenterskytingen var mindreårige

To 17-åringer ble drept i masseskytingen i Danmark. Også en 47 år gammel mann er drept. Politiet betegner ikke skytingen som et terrorangrep.

Les mer i RingeriksAvisa

Ni av ti har fått skatteoppgjøret sitt

04-07-2022 Nyheter NTB - avatar NTB

Ni av ti har fått skatteoppgjøret sitt

Nær 4,4 millioner norske lønnstakere og pensjonister har nå fått skatteoppgjøret sitt, og til sammen er det utbetalt nær 30 milliarder kroner i skatt til gode.

Les mer i RingeriksAvisa

Vikerfjell B&A AS

03-07-2022 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Nytt aksjeselskap med kapital 30.000. Daglig leder er Egil Eriksrud. Styreleder er Christoffer Frydenlund Brodahl og nestleder er Gunvor Helen Skougstad Gamkinn. Formålet er oppføring og vedlikehold av bygg, samt anleggsarbeid.

Les mer i RingeriksAvisa