søndag, 18 september 2022 12:25

Mann i 20-årene skutt på Kampen i Oslo – alvorlig skadd

Skrevet av
Politiet gjør undersøkelser på åstedet mellom Kjølberggata og Brinken i Oslo, der en person ble skutt og skadet i et bein tidlig søndag morgen. Politiet gjør undersøkelser på åstedet mellom Kjølberggata og Brinken i Oslo, der en person ble skutt og skadet i et bein tidlig søndag morgen. Foto: Hanna Johre / NTB

En mann ble skutt i beinet på Kampen i Oslo tidlig søndag morgen. Han har alvorlige skader, men har blitt avhørt av politiet. Det skriver Oslo politidistrikt på Twitter.

 Politiet har også rukket å avhøre flere vitner på politihuset, men det er fortsatt ingen pågrepne.

Det hele skjedde på Kampen øst for Oslo sentrum før klokka 6 søndag morgen.

– Politiet er på stedet med flere ressurser. En person er skutt og har skader i et bein. Vi er i kontakt med den skadde og noen til i en leilighet. Vi jobber med å finne ut hva som har skjedd. Den skadde kjøres til sykehus, skrev Oslo-politiet på Twitter.

Overfor NTB opplyste de senere at mannen er alvorlig, men ikke livstruende skadd, og på sykehus for behandling.

De ble varslet av noen som hadde hørt et smell i området, før de via AMK kom i kontakt med noen som var med mannen som er skutt.

– Vi gjør avhør av vitner og prøver å lokalisere åstedet. Vi er i kontakt med noen personer i leiligheten hvor fornærmede ble funnet og jobber aktivt på stedet for å få oversikt, sa operasjonsleder Kim Vindsland i Oslo-politiet til NTB søndag morgen.

Andre saker å lese

Norge vil forby søskenbarnekteskap

30-09-2023 Nyheter NTB - avatar NTB

Norge vil forby søskenbarnekteskap

Regjeringen har sendt ut forslag til ny ekteskapslov. Den foreslår blant annet å gjøre ekteskap mellom søskenbarn forbudt.

Les mer i RingeriksAvisa

Listhaug refser regjeringens grønne milliardplaner

29-09-2023 Politikk NTB - avatar NTB

Listhaug refser regjeringens grønne milliardplaner

Frp-leder Sylvi Listhaug er sterkt kritisk til at regjeringen setter av 15 milliarder til grønn omstilling samtidig som folk sliter med å få endene til å møtes.

Les mer i RingeriksAvisa

Studie: Bodø/Glimt er Norges mest dominerende lag – på 35.-plass i verden

28-09-2023 Sport NTB - avatar NTB

Studie: Bodø/Glimt er Norges mest dominerende lag – på 35.-plass i verden

To norske lag er inne i topp 100 blant klubblagene som dominerer sine ligamotstandere mest ut fra fire nøkkelparametere, viser en ny studie.

Les mer i RingeriksAvisa

Nytt bakeri

27-09-2023 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

CAKE HOUSE HØNEFOSS VERONIKA BALOGOVÁ er navnet på det nye kakebakeriet på Helgelandsmoen. Innehaver er Veronika Balogová.Formålet er salg av egenproduserte kaker og bakevarer, samt catering med salg av egenprodusert...

Les mer i RingeriksAvisa