Fra og med 16.juni sender meteorologene også ut egne farevarsel for lyn- og tordenvær.

Flere eksperter er uenige i at man kan begynne å droppe munnbind. Professor mener at unødvendig mange har blitt smittet fordi det har vært munnbind-motstand.

tirsdag, 15 juni 2021 23:52

Virke vil fjerne kontantplikten

Næringslivet bør selv få bestemme om de vil ta imot kontanter, mener Virke-sjef Ivar Horneland Kristensen.

NRK la i helgen ut bilder av nakne mennesker i ulike sexposisjoner i en sexguide på nrk.no. Tirsdag hadde kanalen fått nær 100 klager på dette.

Politiet ser en tydelig økning i antallet russebusser som har samlet seg i andre kommuner etter at Oslo og Bærum kommune la ned forbud.

tirsdag, 15 juni 2021 08:22

Telenor advarer om avansert mobilsvindel

Mobilsvindlere stjeler personopplysninger og nettbankdetaljer fra folks mobiltelefoner i det som er et av de største angrepene Telenor noensinne har registrert.

Nasjonal transportplan er for uforpliktende, mener Frp, som vil sette av penger til en rekke samferdselsprosjekter når den behandles i Stortinget mandag.

Det har vært flere tilfeller av slagsmål og voldsepisoder mellom russ på Østlandet natt til mandag.

Den danske stjernespilleren Christian Eriksen falt om ute på banen og ble liggende under EM-kampen mot Finland. Han skal være kjørt til sykehus hvor han skal ha kommet til bevissthet og er i en stabil situasjon. Kampen spilles ferdig i kveld, men er utsatt til 20.30.

lørdag, 12 juni 2021 12:25

18-åring tatt i 198 kilometer i timen

En 18-åring mistet sitt ferske førerkort da han ble målt til 198 kilometer i timen i 80-sonen på E6 ved Hjerkinn på Dovre fredag kveld.

Side 1 av 123