annonse1

annonse2

annonse3

annonse4

Politistasjonene i Drammen og Hønefoss ble fredag stengt etter at en innringer fra Lier oppførte seg truende.

Helgens Sigdalsrally, som var utsatt fra januar på grunn av koronapandemien, er blitt avlyst. Årsaken er mildværet som har smeltet issålen på veien.

mandag, 01 mars 2021 18:45

Elleve nye koronasmittede i Bodø

Det er registrert elleve nye smittetilfeller i Bodø det siste døgnet. Kommunen innførte før helgen strenge koronatiltak.

Fra og med tirsdag må alle butikker og serveringssteder i Oslo være stengt. Det fører til en rekke permitteringer for ansatte i kjedene i hovedstaden.

Den første mars går verdens største helelektriske ferje inn i full drift på strekningen mellom Moss og Horten, Norges mest trafikkerte ferjestrekning.

Viktor Hovland vartet opp med golfkunst i Florida og spilte seg til tetsjiktet i WGC-turneringen søndag. Etter en smånervøs avslutning endte han på 2.-plass.

søndag, 28 februar 2021 18:25

Oslo stenger serveringssteder og butikker

Oslo stenger ned på nytt etter en økning i smittetall, kunngjorde byrådsleder Raymond Johansen (Ap) søndag. Dette gjelder både serveringssteder og butikker.

Golfproffen Viktor Hovland slo solid tilbake på lørdagens runde i WGC-turneringen i Florida og er ti slag under par før avslutningen søndag.

Hemsedal har de siste dagene fått fire nye tilfeller av koronasmitte. Nå strammer kommunen inn og forbyr private sammenkomster med flere enn fem gjester.

fredag, 26 februar 2021 10:49

To av tre velger naturen under pandemien

Naturen er blitt en viktig møteplass under pandemien. Nær to av tre møter venner og familie ute i naturen, viser en ny undersøkelse fra Norsk Friluftsliv.

Side 1 av 105