En mann i morgenkåpe er mistenkt for promillekjøring etter å ha blåst til over 2,5 i promille. Politiet rykket ut etter at han krasjet bilen. Haugesunds Avis meldte først om saken.

USAs president Joe Biden bekrefter at han ikke lenger stiller som Det demokratiske partiets kandidat til embetet ved valget i november. Det kunngjør han i en uttalelse på X.

Stikk fra veps eller bie kan bli alvorlige for folk med allergi. Mange vet ikke at de har utviklet allergi.

Store prishopp på poteter skaper reaksjoner. Butikkene tar den prisen de kan tyne ut av kunden, mener potetprodusent Morten Tømte.

En avsporing gjør at Hønefoss stasjon er stengt. Konsekvensen er forsinkelser på Bergensbanen, og noen tog kan bli innstilt.

En gutt på seks år ble alvorlig skadet etter å ha blitt bitt gjentatte ganger av en rottweiler i Ringsaker. Nå er hunden avlivet.

Kunsttyven Pål Enger gikk bort 30. juni, 57 år gammel. Onsdag ble han bisatt fra Vålerenga kirke. Fortiden preget kirkerommet på en uvanlig måte.

onsdag, 17 juli 2024 08:27

Tenåring ranet av flere ungdommer

Væpnet politi rykket ut på meldinger om at en tenåring ble fraranet eiendeler av en gruppe ungdommer i Stavanger onsdag morgen.

tirsdag, 16 juli 2024 07:47

TirsdagsQuiz

Her kommer dagens spørsmål. Svarene finner du nederst på siden.

Aviser i distriktene sliter med å rekruttere nye journalister. Flere av dem frykter å ligge bakpå digitalt og at de ikke klarer å levere ønsket innhold.

Kong Charles og dronning Camilla drar på statsbesøk til Australia og Samoa i oktober. Programmet blir redusert av hensyn til kongens helse.

Luis de la Fuente har knapt tråkket feil siden han ble ansatt som spansk landslagssjef. Søndag ledet han rødtrøyene til en historisk fjerde EM-tittel.

mandag, 15 juli 2024 07:28

MandagsQuiz

Hei igjen! Her er dagens quiz. Svarene finner du nederst på siden.

Donald Trump ble sneiet av et skudd, mens en mistenkt Trump-skytter og en publikummer er drept og en tredje person kritisk såret, opplyser lokale myndigheter.

lørdag, 13 juli 2024 09:48

LørdagsQuiz

Her er lørdagens spørsmål. Svarene er nederst på siden.

En kvinne i 40-årene må i slutten av august møte i retten tiltalt for sadistisk mishandling av ektemannen gjennom flere år i parets hjem i Vestfold.

Frankrike gjør klare sikkerhetsgrep til Paris-OL. Landets forsvar settes i sving og skal bistå politiets styrke på 45.000 betjenter.

En mann og en kvinne er dømt til to og et halvt års fengsel for grov menneskeutnyttelse. De har ifølge dommen utnyttet thailandske bærplukkere.

En gutt på seks år framstår som alvorlig, men ikke livstruende skadet å ha blitt bitt av en hund ved Furnes ungdomsskole i Ringsaker i Innlandet.

EM-semifinalen mellom England og Nederland ga ny seertopp i årets mesterskap. På det meste lokket dramaet til seg over 1 million seere.

torsdag, 11 juli 2024 07:41

Knakk nakken på nærgående måke

Politiet vil gjennomgå videoopptak for å finne identiteten på en mann som knakk nakken på en nærgående måke utenfor Burger King i Stavanger natt til torsdag.

To personer ble alvorlig skadet og to ble lettere skadet i en kollisjon mellom en varebil og en bobil på E16 litt nord for Hallingby.

tirsdag, 09 juli 2024 08:03

Lite trolig med bra sommer i år

Fjorårets sommer var ikke mye å skryte av, og denne sommeren har vært elendig. Det er ikke noe som tyder på at det skal bli bedre, ifølge klimaforsker.

Aldri før er det blitt meldt inn like mange tilfeller av den flåttbårne sykdommen Lyme borreliose i første halvår som i 2024, ifølge Folkehelseinstituttet.

mandag, 08 juli 2024 09:12

MandagsQuiz

Her er dagens quiz. Svarene er nederst på siden.

To motorbåter kolliderte ved Hokksund bru i Drammenselva natt til lørdag. Politiet har pågrepet den ene båtføreren, etter at han dro videre fra området.

fredag, 05 juli 2024 12:36

Vrede i EU over Orbans Moskva-tur

Ungarns statsminister Viktor Orban er torsdag i Moskva, der han skal møte president Vladimir Putin. Det skaper vrede i EU.

fredag, 05 juli 2024 12:31

Nordea tiltalt for hvitvasking

Nordea er tiltalt for omfattende brudd på den danske hvitvaskingsloven, melder dansk økokrim. Tiltalen knyttes blant annet til russiske midler.

fredag, 05 juli 2024 08:51

FredagsQuiz

Her er dagens spørsmål. Svarene finner du nederst på siden.

Stein Erik Hagen gjør som mange andre norske milliardærer og flytter til Sveits, men avviser at han gjør det av skattemessige grunner.

Side 1 av 94