På vegvesen.no kan du søke opp hvilke biler som står registrert på en person, hvem som eier en bil og nå også eierhistorikken til en bestemt bil.

mandag, 18 januar 2021 13:25

To nye fra vårt distrikt i "The Voice"

Bjørnar greide seg gjennom nåløyet. Fredag 22. januar skal to nye utøvere fra vårt distrik prøve seg i "The Voice - Norges beste stemme".

mandag, 18 januar 2021 12:07

Ayna Lile med bok

Det siste tilskuddet på den lokale forfatterstammen er Ayna Lile. Etter et par år med research og ytterligere ett år med skriving, foreligger resultatet som E-bok.

Fredag ble det bekreftet fire nye smitteilfelle med covid-19 i Ringerike kommune. Den ene smittede er et barn i Heradsbygda barnehage.

søndag, 17 januar 2021 23:37

80-åring kom til rette

Søndag ettermiddag ble en 80 år gammel mann meldt savnet i Ringkollen-området. Han ble etterlyst etter å ha vært borte 2,5 timer. Mannen ble funnet i god behold inne på en hytte i området. Han var i god behold, men ble sjekket av ambulansefolkene.

fredag, 15 januar 2021 12:36

Branntilløp i Fløytingen

Fredag måtte nødetatene rykke ut til et hus i Fløytingen ved Hønefoss. Lysarmaturet under kjøkkenskapet hadde tatt fyr. Bortsett fra at en person fikk i seg noe røyk, kom ingen til skade.

fredag, 15 januar 2021 11:25

Buss kjørte på elg

Fredag morgen kunne politiet i Sør-Øst politidistrikt melde om at en buss hadde kjørt på en elg ved Svenkerud. Det var ingen passasjerer i bussen og sjåføren ble i motsetning til elgen ikke skadet.

Viltnemnda sørger for at elgen blir avlivet.

fredag, 15 januar 2021 11:06

Frelsesarmeen fant 61 savnede personer

I 2020 fant Frelsesarmeen 61 savnede personer. Svært mange av sakene Frelsesarmeen blir bedt om å hjelpe til i, gjelder adoptivbarn som ønsker å finne sine biologiske foreldre. Ifølge adoptivloven har alle som har fylt 18 år rett til å få opplysninger fra Statsforvalteren/Bufdir.

Det finnes flere ting som kan gjøre bilister urolige i trafikken – ikke minst om vinteren. En ny undersøkelse fra Goodyear viser at glatt is, snøfall og andre bilister er det som bekymrer oss mest. Men til tross for at vinterens snø og is er uromomenter, viser undersøkelsen at bare hver andre nordmann tilpasser bremsingen under vinterkjøring.

fredag, 15 januar 2021 09:48

Det haster med god og riktig plastmerking

Bionedbrytbar plast kan være en del av løsningen på plastforurensing, men har også komplekse utfordringer. Merking av plastprodukter som «biologisk nedbrytbar» uten å forklare hvilke forhold som er nødvendig for at de skal nedbrytes, kan forårsake forvirring blant forbrukere og nye miljøutfordringer.

Side 1 av 364