søndag, 12 september 2021 09:43

200 biler og fyrverkeri på Tippen

Skrevet av NTB og Frank Tverran
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)

V ed 23.30-tiden lørdag kveld, måtte politiet oppløse en ansamling med biler og personer på Tippen i Hønefoss. Ca 200 biler var samlet på stedet, hvor det også kom klager på høy musikk og oppskyting av fyrverkeri.

Også andre steder i landet har det vært bråk.Politiet avsluttet natt til søndag en fest med 400 ungdommer i Trondheim som hadde kommet ut av kontroll.
– Vi sendte flere patruljer, og det tok ikke så veldig lang tid før festen var over. Vi fikk melding rett før klokka 23, og festen var over rett før klokka 01, sier operasjonssentralen ved Trøndelag politidistrikt til Adresseavisen søndag morgen.

I alt hadde rundt 400 ungdommer, flere av dem mindreårige, samlet seg på Tunga i Trondheim like før midnatt lørdag. Arrangementet var i utgangspunktet lukket, og det var arrangørene selv som meldte inn til politiet at de hadde mistet kontrollen fordi såpass mange hadde kommet.

I alt fikk politiet i Trøndelag 69 meldinger om bråk i løpet av natten, og de rykket ut til 24 adresser der de ga muntlige pålegg.

Politiet har i løpet av natta også meldt om ordensforstyrrelser, slåsskamper og festbråk i Oslo, Lillestrøm, Kristiansund, Kristiansand, Sula, Volda, Ålesund, Stranda, Hammerfest, Finnsnes, Alta, Molde, Harstad og Hønefoss.