Regjeringen endrer intervallet mellom dose to og oppfriskningsdosen av koronavaksinen fra seks til fem måneder for alle ned til 45 år.

Helseminister Ingvild Kjerkol er bekymret over omikronutbruddene som dukker opp flere steder i landet. Hun varsler at det snarlig kan komme strengere tiltak.

Fire mennesker var trolig i bygget da et bolighus i Drammen brant ned til grunnen natt til mandag, opplyser politiet. Kommunens kriseteam er varslet.

Viktor Hovland briljerte på avslutningsrunden og vant Tiger Woods profilspekkede golfturnering på Bahamas søndag. En kjempesprekk hjalp ham på veien.

Universitetet i Sørøst-Norge har bestemt å gjøre alle eksamener før jul til hjemmeeksamener. Årsaken er et økende smittetrykk på flere av skolens campuser.

Regjeringen har én ting å gjøre: – Bla opp og gi norske forbrukere tusenlapper tilbake før jul, sier Frp-leder Sylvi Listhaug til Dagens Næringsliv.

Smittetallet etter julebordet i Oslo hvor minst 13 deltakere ble smittet med omikron, er oppjustert til over 90, ifølge VG.

lørdag, 04 desember 2021 10:30

Hemsedal innfører koronatiltak

Hemsedal kommune har innført en midlertidig forskrift om smitteverntiltak for å forebygge koronasmitte.

fredag, 03 desember 2021 08:31

Prins Sverre Magnus fyller 16 år

Norges prins Sverre Magnus har fredag fødselsdag og fyller 16 år.

På få dager har situasjonen i reiselivet og kulturlivet blitt svært usikker, forteller Virke-direktøren. Han vil nå be næringsministeren om et møte.

Side 1 av 154