Oppdatert 23.04.2017

Frank Tverran

URL-adresse:

DNB lanserer crowdfunding

Crowdfunding, også kalt folkefinansiering, seiler nå opp som en viktig og raskt voksende finansieringskilde for gründere. 8 av 10 nordmenn vil investere i gründeridéer hvis de får muligheten. DNB lanserer derfor crowdfunding-plattformen startskudd.no. Nå kan bedrifter, foreninger og lag samle inn penger digitalt.

  • Publisert i Nyheter

Fjerner toll ved hesteimport

Tollen på levende hester som blir importert til Norge skal fjernes. Det er et resultat av at Norge og EU-kommisjonen ble enige om en ny avtale etter EØS-avtalens artikkel 19 om handel med landbruksvarer onsdag 5. april.

Fri bane

Nå kan fotgjengere komme seg helt over veien på Hvervenkastet. Men husk at dette ikke er en fotgjengerovergang og at fotgjengere må vike for bilene.
Foto: Fototeket/Rasmus Lindberg

Rusler på Ringerike...

Ringerike er et sted de fleste reisende må passere, enten det er på fire elller to ben. Selina Schuster (26) hadde startet i Karlsruhe i Tyskland og var på vei til Trondheim. Hun vil gå 2 mil om dagen sammen med Elmo(1) og Taia(7).
Foto: Rasmus Lindberg

- Kirkeinnvielse i Hønefoss 28. mai

Bladet Byggmesteren var litt tidlig ute da de den 19.4.2017 publiserte en bredt anlagt artikkel om at vår nye Hønefoss kirke skulle innvies og tas i bruk den 28.mai 2017.

  • Publisert i Nyheter

Flaggskipet S-Klasse er tilbake

Flaggskipet S-Klasse er tilbake med omfattende innovasjoner og ny teknologi. Blant høydepunktene er et helt nytt motorprogram med effektivitet og hybridisering i fokus, et nytt skritt mot autonom kjøring og komfort som setter en ny standard. Den nye modellen vises frem for første gang på bilmessen i Shanghai, med salgsstart i mai og lansering i juli.

Arendal, Egersund og Fredrikstad finalister

Arendal, Egersund og Fredrikstad konkurrerer om å bli Norges mest attraktive by i 2017. Styrket bysentrum, variert rekreasjons- og kulturtilbud og boligbygging er fellesnevnere. Hønefossingene avga ikke tilstrekkelige stemmer på egen by til å bli nominert.

  • Publisert i Nyheter

Google tar i bruk BBCs naturinnhold

Google og BBC Earth annonserer i dag at de har slått seg sammen for å kunne tilby besøkende i det nye Google Earth en smak av verdenskjente naturprogrammer og -historier. Dette med et felles ønske om å inspirere publikum til å utforske og skape en dypere forbindelse til planeten vår.

Statsbygg: Åpen befaring på Utøyakaia

Den nasjonale støttegruppen etter 22. juli og AUF har foreslått for Kommunal- og moderniseringsdepartement (KMD) at et nasjonalt minnested etter 22.juli kan etableres ved Utøyakaia.

  • Publisert i Nyheter
Abbonér på denne nyhetsmatingen