Oppdatert 20.09.2017
URL-adresse:

Bli med på Dansevandring!

Den 23. september kl. 13.00 vil Søndre park Hønefoss fylles opp med danserytmer, musikk og andre spennende aktiviteter. Ta med familie og venner og bli med på en dansevandring!

  • Publisert i Nyheter

En ny type nettavis

News2post er en nettavis som fokuserer på å grave fram de beste nyhetene fra hele landet. Mange aviser fokuserer som regel på ett område, men denne avisen vil gjerne fortelle hva som skjer landet rundt.

"Snooze» på Facebook

Er du lei av å se postkortbilder fra din rike Facebook-venns luksusferier, eller lese om venninnens skilsmisse mens den pågår?

6-kroners rødvinen i polhylla

Lenge har den bare vært i bestillingsutvalget, men endelig kan vi på polet i Hønefoss få den gamle traveren rett fra hylla.

  • Publisert i Nyheter

Odd Nordstoga slipper nytt kapittel

I dag slipper Nordstoga singelen «Det fine som kan bli», første låt ut fra det kommende kapittelet «Mykje varme», som er ute den 22. september.

  • Publisert i Musikk

Endelige stemmetall fra Ringerike

Etter at alle stemmene er talt opp har Ap fått flest stemmer i Ringerike. Ap fikk 32,3 %, H fikk 24,3 % og Frp 18,0 %. Fremmøtet var 74,8 %

Videre fikk Senterpartiet 9,7 % av stemmene, Sosialistisk Venstreparti 5,0 %, Venstre 2,9 %, Miljøpartiet de grønne 2,3 %, Kristelig folkeparti 2,2 %, Rødt 1,9 %  og andre partier 1,4 %.
Kilde: Ringerike kommunes hjemmesider

Nå oppheves bålforbudet

Fredag oppheves det generelle bålforbudet for i år. - Høsten er en flott tid for å nyte middagen i det fri, oppfordrer Norsk Friluftsliv.

  • Publisert i Nyheter

Rabba-gutt blir EMEA-sjef i BDO

Administrerende direktør Trond-Morten Lindberg i BDO Norge blir sjef for nærmere 24 000 revisorer og rådgivere i mer enn 90 land i det internasjonale revisjons-, advokat-, regnskaps- og rådgiverselskapet BDO.

  • Publisert i Nyheter
Abbonér på denne nyhetsmatingen