torsdag, 22 oktober 2020 12:23

Ny daglig leder på Gledeshuset

Fra 1. oktober er Timmy Larsen ansatt som ny daglig leder på Gledeshuset.

Han har tross sine 29 år rukket å skaffe seg 10 år i bransjen, bl.a. fra Cafe Clint og Eger & Co. Tidligere daglig leder Hege Kjørstad vil i en overgangsperiode også være til stede før hun slutter helt.

onsdag, 21 oktober 2020 09:57

Holeværing frifunnet for trusler

Overgangsfaser i livet byr ofte på svært vanskelige utfordringer. Selve utfordringen ligger i å løse de problemene som kan oppstå når liv og lov ikke går i takt.

Golfproffen Viktor Hovland er klar for sin annen turnering etter comebacket på PGA-touren forrige helg. Det endte med 12.-plass i Las Vegas.

I natt kom den første snøen i store deler av Øst- og Sørlandet, og det er i formiddag ventet vinterføre på hovedveiene rundt Oslo. Det betyr glatte veier, og mange vil trolig legge om til vinterdekk i løpet av dagen. Men det finnes de som ikke kommer til å skifte dekk.

lørdag, 17 oktober 2020 08:14

Hovland med knallrunde i Las Vegas

Viktor Hovland slo seg opp til en delt 20. plass i PGA-turneringen i Las Vegas natt til fredag norsk tid.

fredag, 16 oktober 2020 07:52

Ny gulvsliper

Din Gulvsliper AS er registrert med adresse Selteveien i Hole. Daglig leder er Jason Anthony Harral og kapitalen er kr 30.000. Formålet med selskapet er:

Sliping og behandling av gulv og andre overflater, og produkter og
tjenester som naturlig hører sammen med dette.

Samferdselsdepartementets virksomheter leverer i dag oppdaterte beregninger av kostnader og samfunnsøkonomisk lønnsomhet i prosjekter de har foreslått å prioritere. – Dette er et viktig grunnlag for vårt videre arbeid og som vil hjelpe oss å bruke ressursene best mulig i Nasjonal transportplan 2022–2033, sier samferdselsminister Knut Arild Hareide.

Søker du etter en person på Digitalarkivet, vil du nå søke i en database med 80 millioner personnavn. Dette er en fordobling over natten og gjør søk etter personer mye enklere for brukerne.

tirsdag, 13 oktober 2020 12:36

Ådne med krim nr 2

Ådne Frestad er for lengst ferdig med sin andre kriminalroman, Muldvarpen. Boka var ferdig trykket allerede i mars, men koronaen satte en skikkelig brems på lanseringen. Men nå er den klar!

tirsdag, 13 oktober 2020 07:47

Sporten Et & Drekk konkurs

Etter en del kluss i vekslingen etter at eieren Kalle Heino trakk seg ut fra daglig drift, har det ikke vært mulig å unngå en konkurs. Rot med skjenketillatelsen var begynnelsen på slutten.

Bostyrer er advokat Stian Hatleberg.

Side 1 av 352