Oppdatert 24.06.2017

Frank Tverran

URL-adresse:

Urinalbyen Hønefoss

(Leder) Straks noen finner på et eller annet i Hønefoss, mener noen det skal bli hele byens profil. "Grillbyen" er nå plassert i denne rekken av idiotiske profileringsforslag.

  • Publisert i Leder

Automatisk bøtlegging

Neida, det er ingen aprilspøk. Avinor tar overvåkningen av sivile til et nytt nivå når de fra 30.juni tar tiden på deg foran avgangshallen på Gardermoen.

  • Publisert i Nyheter

Susanne Sundfør på turné

– På denne turneen vil jeg ta dere med til et alternativt univers. Jeg gleder meg veldig til å fortelle en historie dere aldri har hørt før. Jeg har med meg noen fantastiske musikere og teknikere, og sammen lover vi å ta dere med til en musikalsk og drømmeverden, forteller Susanne Sundfør om høstens kommende turné.

  • Publisert i Musikk

I dag kommer skattepengene

De fleste lønnstakere og pensjonister mottar skatteoppgjøret 22.juni. 140 000 skattytere i Buskerud får igjen 10 000 kroner i snitt.

  • Publisert i Nyheter

Endelig avgjørelse om minnestedet

Regjeringen har besluttet at det nasjonale minnestedet i Hole kommune etter terrorangrepet 22. juli 2011 skal etableres ved Utøyakaia. – Utøyakaia var et av de sentrale stedene den tragiske dagen for snart seks år siden, og mange har sterke minner fra kaia, sier kommunal- og moderniseringsminister Jan Tore Sanner. Dette betyr at det ikke etableres et minnested på Sørbråten.

  • Publisert i Nyheter

Thaimat ved Mega

Nans Thaimat har åpnet takeaway utenfor Mega i øvre Hønengaten. Åpen hverdager fra 12 til 20 og søndag fra 14 til 20. Stengt mandager.

Abbonér på denne nyhetsmatingen