Film

Film (101)

Villvettene er grimmere og konfliktene dypere når TV-serien «Ronja Røverdatter» omsider får premiere. Det dukker også opp nye karakterer.

Dansk TV 2 har satt i gang produksjonen av en fiksjonsserie som skal skildre dronning Margrethes liv. Serien har arbeidstittelen «Af Guds nåde».

Det finnes få ting så trollbindende som magien i Harry Potter-universet, og for fans over hele verden er det en drøm å dykke inn i denne verdenen gjennom et live teaterstykke.

Disney varsler at lanseringen av flere storfilmer, som den nye «Deadpool»-filmen og Marvel-filmen «Blade» blir utsatt i kjølvannet av Hollywood-streiken.

André Øvredal (Trolljegeren, The Autopsy of Jane Doe, Scary Stories to tell in the Dark) er tilbake med en ny storfilm fra Steven Spielbergs produksjonsselskap Amblin.
Regissøren har laget både film og TV-serier i Norge og utlandet, og er nå tilbake med THE LAST VOYAGE OF THE DEMETER, basert på det fryktinngytende kapittelet «Captain’s log» fra Bram Stokers klassiske roman, «Dracula» fra 1897.

mandag, 20 mars 2023 12:50

Atle Antonsen kommer tilbake til «Kongen befaler»

Skrevet av

Atle Antonsen kommer tilbake som programleder for «Kongen befaler» etter at han ble politianmeldt for en hendelse på Bar Boca i Oslo i fjor.

Side 1 av 8