Blaafarverket øker besøkstallene fra barn og unge, Norsk Bergverksmuseum får skryt for forskningsinnsatsen og Drammens Museum for kunst og kulturhistorie jobber godt med mangfold og inkludering. Nå er Kulturrådets vurdering av museene i Buskerud klar.

De endelige tallene blir klare i høst, men allerede melder flere universiteter og høyskoler om mer juksing under eksamen.

lørdag, 11 juli 2020 22:01

Silje avgjorde før pause

Allerede etter 2 minutters spill overrumplet Amazon Grimstad HBK da Lykke Thomsen satte inn det første målet.

Enda en verdsatt juvel i Rolling Stones’enestående katalog skal gjenskapes, når klassikeren «Goats Head Soup» fra 1973 forvandles til et nytt multi-format-albumden 4. September. Albumet vil være tilgjengelig i flere versjoner, inkludert CD-er og sett med vinyl-bokser, i en skattekiste av ikke utgitt studio- og livemateriale.

mandag, 06 juli 2020 16:09

Anders Opdahl ny konsernsjef i Amedia

Styret i Amedia har ansatt Anders Opdahl (41) som ny konsernsjef etter Are Stokstad. Anders Opdahl er i dag konserndirektør i Amedia med regionansvar for mediehus, forbrukermarked og produktutvikling. Han har bakgrunn blant annet som redaktør i Nordlys og regionredaktør i NRK i Nord-Norge.

Navnet på den sammenslåtte banken blir Skue Sparebank. Banken vil ha kontorer i Hønefoss, Drammen, Vikersund, Sigdal, Rødberg, Noresund, Flå, Nesbyen, Gol, Hol og Geilo.

torsdag, 02 juli 2020 11:35

Småbåthavn på Hvalsmoen?

Av og til er det en stor fordel å være fra Hønefoss. I dette tilfellet kanskje spesielt fordelaktig å være kjent i den nordlige enden av byen. "Småbåthavn på Hvalsmoen" ser ut til å ha gått helt ukritisk under radaren hos både sogninger og hadelendinger.

torsdag, 02 juli 2020 09:39

Enda et Minde-selskap har byttet navn

Denne gangen er det Cold Clean Ocean AS som har byttet navn til Storegaten 1 og 2 AS.

Annethvert solbær i Norge kommer fra Røyse ved Tyrifjorden. Så helt på sin plass at solbærsaften fra Røyse Bærpresseri nå blir hedret med kvalitetsmerket Spesialitet!

Storhamar IL Ishockey Elite og Ringerike Panthers har inngått avtale som gjør klubbene til samarbeidslag.

Side 1 av 335