fredag, 08 april 2016 12:55

Roxette er tilbake med ny singel

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)

Roxette er tilbake med ny superballade! Singelen «It Just Happens» kom i dag, og er en kraftig ballade som baner vei for bandets tiende album «Good Karma», som kommer 3. juni.

Med den nye låta ønsket Roxette å blande den klassiske Roxette-sounden med en moderne og noe uforutsigbar produksjon for å skape en interessant lyd der lytteren både kjenner de igjen, men også opplever noe nytt.

Den 8 april 1989 gikk Roxette opp på den amerikanske billboardlista's førsteplass med singelen «The Look», og i samme øyeblikk fikk verden opp øyene for de to svenske artistene og millioner av fans etterfulgte.

Marie Fredriksson og Per Gessle som står bak bandnavnet Roxette fikk sitt velfortjente og etterlengtede verdensgjennombrudd med mengder av hits som «Listen To Your Heart», «It Must Have Been Love» og «Joyride».

Etter 30 år er Roxette fremdeles i stand til å lage eksepsjonelt gode poplåter. Det nye albumet er rett rundt hjørnet, og mens du venter kan du kose deg med den nye singelen.

Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.