lørdag, 27 mai 2017 19:30

Ny singel fra Mugisho

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)
Ny singel fra Mugisho Foto: Jonathan Vivaas Kise

Med et lite knippe låter på samvittigheten nå, viser det seg at Mugisho er ute av stand til å medvirke på noe som ikke håver inn sjusifret antall streams.

Dette har han bevist i form av singlene «Milano», «Play With You» det siste året, og nylig også samarbeidet med Clairmont og Julie Bergan på låten «Can’t Help Myself». I mellomtiden har historien hans blitt fortalt via landets største talkshows, han har rukket å være buzz-navn på prestisje-festivaler som by:Larm og Trondheim Calling, og jobbet i studio med en haug store talenter – og dette er bare begynnelsen.

Singelen «I Would Never» er på mange måter en naturlig fortsettelse på denne historien. En historie om en good guy som vil rette opp i det som ikke er som det skal være. Når Mugisho i tillegg er velsignet med en eventyrlig evne til å lage poplåter som ikke bare er catchy, men også spennende og nyskapende, er det lett å skjønne hvorfor han har blitt et av de mest omtalte navnene på den norske pop-himmelen det siste året.

«I Would Never» er ute overalt i dag.

Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.