RingeriksAvisa 20 år

Oppdatert 19.10.2019
Bestill pizza hos Pizzabakeren personalboka

Stilling ledig

:

Hallforsinkelser i Schjongslunden, men Panthers får disp

  • Skrevet av ntb
  • Publisert i Sport
Ringerike Panthers er klar for spill i eliteserien for første gang. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Ringerike Panthers er klar for spill i eliteserien for første gang.

Ringerike Panthers debuterer i eliteserien i høst, men lagets ishockeyhall blir ikke ferdig oppgradert til sesongstart.

– De vil få dispensasjon for spill med de tiltak de nå skal gjennomføre. Vi er kjent med at ikke alle ønskelige tiltak blir gjennomført i år, sier generalsekretær Ottar Eide i Norges Ishockeyforbund til Ringerikes Blad.

En rekke utbedringer må på plass før Schjongshallen tilfredsstiller kravene i eliteserien, men laget slipper å starte sesongen med en lang rekke bortekamper.

Ifølge Ringerike kommune må hallen oppgraderes for knappe 8 millioner kroner. Bedre inneklima (5,6 mill. kr) og utvidet tribunekapasitet (1,3 mill. kr) er de største utgiftspostene.

Sist sesong hadde Ringerike Panthers en tilskuerkapasitet på 1550. Nå må man ha plass til minst 2000 tilskuere, hvorav 1000 sitteplasser.

– Det er ikke snakk om at vi ikke får spille i vår egen arena. Men at det blir en beklagelig forsinkelse er nokså åpenbart, sier Tor Frithjov Nerby i Ringerike Panthers til lokalavisen.

Panthers debuterer i ishockeyens eliteserie borte mot Frisk Asker 8. september. Første hjemmekamp står på programmet 13. september. Da kommer Sparta Sarpsborg på besøk.

Sist redigerttorsdag, 23 august 2018 07:47