videofilm nitar

Oppdatert 16.12.2018
A+ A A-
Frank Tverran
URL-adresse:

Gammel kjenning i ny ham

The Spirits Business, en av bransjens viktigste publikasjoner, avholdt sin årlige Design & Packaging Masters i november. Arcus’ Gammel Opland fikk en «master medal» for flaskens nye design.

  • Publisert i Nyheter

Vin til ribbe

En perfekt stekt ribbe med gyllent, sprøtt svor og saftig kjøtt er for mange hedersgjesten i jula. Samtidig må man ikke glemme at selv den største stjerne er avhengig av et godt støtteapparat. Tilbehør som grønnsaker, saus og drikkevarer er alle med på å skape en smaksopplevelse man har lyst til å oppleve igjen og igjen, år etter år. Å velge riktig vin til ribba er en kunst, og ikke noe man skal ta lett på dersom man vil ringe julen inn på rett vis. Fortvil ikke, vi styrer deg i riktig retning.

Handelsbanken i Finland og EVRY inngår en strategisk avtale

Handelsbanken i Finland og EVRY har inngått en avtale om leveranse av neste generasjon kjernebank- og betalingsløsninger. Avtalen har en samlet kontraktsverdi på om lag NOK 650 millioner og gjelder for en periode på åtte år (opsjon for å utvide i ytterligere to år). Dette er et viktig steg for EVRY i det finske markedet og for selskapets strategi om fortsatt vekst i Norden og internasjonalt.

Lav sol førte til ulykke

Like etter klokka 13 tirsdag, skjedde det en kollisjon mellom to biler i krysset Lundstadveien/Eggemoveien ovenfor innkjøringen til Austjord.

  • Publisert i Nyheter

Utfor i Åsa

Ved 12.30-tiden søndag kjørte en bil utfor veien i Åsa.

  • Publisert i Nyheter
Abbonér på denne nyhetsmatingen