annonse1

annonse2

annonse3

annonse4

mandag, 15 januar 2018 20:32

Hamax Auto kåret til Årets Volkswagen-forhandler 2017

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(1 Stemme)

Hamax Auto ble Årets Volkswagen-forhandler 2017. Det er den høyeste utmerkelsen en Volkswagen-forhandler kan få.

- Vi gratulerer Hamax Auto med utnevnelsen Årets forhandler. Dette er en bedrift med svært fornøyde medarbeidere og kunder, samt meget sterke økonomiske resultater, sa direktør for Volkswagen, Harald Edvardsen-Eibak.

- Målet vårt er at våre kunder skal trives hos oss og være svært fornøyd med den service vi yter, enten de besøker verkstedet, deleavdelingen eller salgsavdelingen. Vi er veldig glade og takknemlige for å motta utmerkelsen Årets Volkswagen-forhandler, sier Erik Trygve Heiberg.

Hamax Auto har hatt meget gode resultater over lang tid. Forhandleren har vært svært offensiv på salg og overgikk alle målsetninger for 2017. Hamax Auto AS har høy kundetilfredshet både for salg av nye og brukte biler og høy kundetilfredshet for servicemarkedet. Forhandleren har en soleklar førsteplass i sitt distrikt med en lokal markedsandel på 17,2 % i 2017. Hamax Auto har også meget sterke resultater på servicemarkedet over tid.

Forhandleren har vært nominert flere ganger tidligere og har også vunnet utmerkelsen tidligere. Bedriften kjennetegnes av kontinuitet i organisasjonen med dyktige medarbeidere og høy lederkompetanse.

Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent