annonse1

annonse2

annonse3

annonse4

onsdag, 02 mars 2016 14:38

Lokale investorer starter Ford-forhandler i Hønefoss

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(1 Stemme)

Det er inngått avtale mellom Ford Motor Norge AS og tre lokale investorer om etablering av virksomhet for salg og service av Ford i Hønefoss fra 1. september i år.

Jan Braseth, Arne Ørpen Sannerud og Kristian Lindstad vil fra 1. september 2016 åpne dørene med 2000 kvm for Ford i Gigstadsveien i bilbyen på Eikli i Hønefoss.

Frem til åpning vil dette moderne anlegget bli ytterligere oppgradert og de erfarne bransjefolkene ser entusiastisk frem til å sette i gang. Det er en «once in a lifetime» mulighet for oss å kunne starte en 100% dedikert Ford-virksomhet i dette området sier Arne Ørpen Sannerud som har lang salgserfaring innen bilbransjen. Vi gleder oss til å komme i gang sier Kristian Lindstad som har 16 års erfaring fra den tekniske siden hos Ford. Ford er et svært attraktivt merke understreker Jan Braseth, modellrekken med firhjulstrekk, SUV og ikke minst rekken av flotte nyttekjøretøy passer som hånd i hanske her i Hønefosstraktene avslutter Braseth.

Kombinasjonen av kompetanse innen salg og service, sterk lokal forankring, et stort engasjement og Jan Braseth sin gründerånd og nettverk, har vært avgjørende for vår beslutning sier Per Gunnar Berg, adm. dir. for Ford Motor Norge AS.

Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent