Musikk

Musikk (229)

mandag, 18 september 2023 22:15

Artisten Roger Whittaker (87) er død

Skrevet av

Den britiske sangeren Roger Whittaker døde forrige uke på et sykehus i Frankrike, bekrefter familien.

torsdag, 14 september 2023 08:25

Åge Aleksandersen avslutter turnélivet i august 2025

Skrevet av

Åge Aleksandersen har bestemt seg. Konserten på Sverresborg i Trondheim i august 2025 blir hans siste, forteller den folkekjære musikeren til NRK.

«Her har jeg funnet frem the original Atle P igjen. Jeg har latt meg inspirere av rocken igjen, det organiske, og delvis funnet frem rockestemmen igjen. En organisk poprock låt på norsk».

Tro det eller ei, men til tross sin lange fartstid, er det endelig klart for rapperen fra Hortens første ordentlige soloalbum! Larsiveli har allerede gitt ut smakebiter i form av “Judas”, dobbeltsingelen “Hva hvis”/”Trenger mer” og sist, hyllesten til hjembyen, “Lille Horten”. Sammen med annonseringen kommer første spor, “Velkommen”.

fredag, 25 august 2023 09:54

Victoria Nadine “Better Off Alone”

Skrevet av

Victoria Nadine med låt om at man ikke skal godta å bli tatt for gitt og med budskapet; «Du klarer deg bedre alene enn med noen som ikke får deg til å føle deg som den beste versjonen av deg selv».

fredag, 25 august 2023 09:49

Ny singel fra Vidar Villa – Leve 1000 ganger

Skrevet av

Etter en suksessrik og hektisk vår og sommer er Vidar Villa og bandet fremdeles fulle av overskudd og spilleglede. Bare sommerturneen på Vidars egen konsertferge MS Bjørvika talte 25 utsolgte konserter på 30 dager.

Side 1 av 17

Andre saker å lese

Norge vil forby søskenbarnekteskap

30-09-2023 Nyheter NTB - avatar NTB

Norge vil forby søskenbarnekteskap

Regjeringen har sendt ut forslag til ny ekteskapslov. Den foreslår blant annet å gjøre ekteskap mellom søskenbarn forbudt.

Les mer i RingeriksAvisa

Listhaug refser regjeringens grønne milliardplaner

29-09-2023 Politikk NTB - avatar NTB

Listhaug refser regjeringens grønne milliardplaner

Frp-leder Sylvi Listhaug er sterkt kritisk til at regjeringen setter av 15 milliarder til grønn omstilling samtidig som folk sliter med å få endene til å møtes.

Les mer i RingeriksAvisa

Studie: Bodø/Glimt er Norges mest dominerende lag – på 35.-plass i verden

28-09-2023 Sport NTB - avatar NTB

Studie: Bodø/Glimt er Norges mest dominerende lag – på 35.-plass i verden

To norske lag er inne i topp 100 blant klubblagene som dominerer sine ligamotstandere mest ut fra fire nøkkelparametere, viser en ny studie.

Les mer i RingeriksAvisa

Nytt bakeri

27-09-2023 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

CAKE HOUSE HØNEFOSS VERONIKA BALOGOVÁ er navnet på det nye kakebakeriet på Helgelandsmoen. Innehaver er Veronika Balogová.Formålet er salg av egenproduserte kaker og bakevarer, samt catering med salg av egenprodusert...

Les mer i RingeriksAvisa