RingeriksAvisa 20 år

Oppdatert 24.08.2019
A+ A A-

Lokale nyheter

Sundvolden Hotel skal sette rekord på Eggemoen!

frukt Kim Holthe

I forbindelse med målgang 5.etappe på Tour of Norway søndag 24.mai skal Sundvolden Hotel i samarbeid med Bama lage verdens lengste fruktfat. Fruktfatet blir 100 meter langt og vil romme nærmere 2 tonn med frukt og grønt.

 • Skrevet av Frank Tverran

Har du blitt "klusset" med?

Nordre Buskerud politidistrikt etterforsker en sak, hvor en alternativbehandler i 70-årene har tatt seg noen vel store friheter under sin "behandling".

 • Skrevet av Frank Tverran

Slik kan du også pendle til Oslo

T-banekart
Hvis du velger å kombinere bil og T-bane, finnes det en veldig grei alternativ måte å pendle fra Hønefoss til Oslo på. Og når du først er inne på T-banenettet, når du de fleste stedene i Oslo.

 • Skrevet av Frank Tverran

Programmet for 17. mai

Arkivfoto fra 17. mai 2010
Slik så det ut 17. mai 2010 Frank Tverran

Så er endelig programmet for 17.mai ferdig. Det blir aktiviteter rundt på skolene etter barnetog og opptredener i Søndre Park. Fullstendig program får du ved å klikke på tittelen til denne artikkelen.

 • Skrevet av Frank Tverran

Uoppmerksom bilist

nestenulykke
En særdeles bevisstløs bilist (Foto: Frank Tverran)

Ikke bare kjørte han på venstre side av veien, men han kjørte nesten ned damen med rød jakke. (Klikk på tittel for å lese mer)

 • Skrevet av Frank Tverran

Slik måler vi trafikken i Hønefoss

For en tid siden la vi inn en fast menyknapp øverst til høyre på RingeriksAvisa. Denne tar deg til et kart som viser trafikken i sanntid. Her får du vite hvordan trafikken måles og hvorfor den ikke alltid er til å stole på.

 • Skrevet av Frank Tverran

Lette etter kvinne

politihelikopter
(Foto: Frank Tverran)

Dette politihelikopteret svirret over Hønefoss søndag kveld. De lette etter en dement kvinne i 70-årene som hadde stukket av fra Ringerike sykehus. Kvinnen ble senere funnet i god behold.

 • Skrevet av Frank Tverran

Fornyet layout

Da har vi fornyet og modernisert oss. Litt uvant til å begynne med, og det er ikke alt som er helt slik vi ønsker oss det ennå. Foreløpig må du klikke på overskriften for å få resten av innholdet. Klikk på overskriften nå, så ser du.

 • Skrevet av Frank Tverran

Vårfyll i distriktet

politibilFrank Tverran


Som vanlig hadde politiet i Hønefoss hendene fulle natt til 1.mai. Her kan du lese utdrag fra politijournalen.

 • Skrevet av Frank Tverran

Milde dommer etter voldsran i Hønefoss

tingretten
En hønefossing (30) og hans fire kumpaner med utenlandsk bakgrunn slapp billig da retten måtte følge den europeiske menneskerettskonvensjonen.
Det brutale ranet ble utført mot hjemmet til et samboerpar i mai 2011. Nesten fire år etter forbrytelsen kom saken opp for Tingretten i Hønefoss

 • Skrevet av Harald Henschien

Retten refset politiet

Ikke alt ved øret er telefon
Ikke alt ved øret er mobiltelefon

Politiet mente den tiltalte jevnakermannen hadde brukt mobiltelefonen under kjøring. Forelegget var på 1600 kroner. Siden 49-åringen nektet å vedta, ble saken brakt inn for Tingretten i Hønefoss.
Her krevde politiet i tillegg saksomkostninger på 3000 kroner.
 • Skrevet av Harald Henschien

Gymsalen forsvinner

gymsalen
(Foto: Rasmus Lindberg)
Her forsvinner et av byens styggeste syn. Den provisoriske teltgymsalen til Ringerike vgs blir demontert. Til glede for mange.

 • Skrevet av Frank Tverran

Nye sakser i Bloms gate

Han og Henne
Elina og Kristine (Foto: Rasmus Lindberg)
"Han og Henne" har flyttet. Ikke før rakk Yngve Kristoffersen å avslutte sin karriere som frisør i de gamle erverdige lokalene i Bloms gate, så flyttet et nytt kull frisører inn.

 • Skrevet av Rasmus Lindberg

Hønefoss Sparebank med mobil lommebok

hfs sparebank eika

Eika og BankAxept har inngått samarbeid om å gjøre BankAxept tilgjengelig i Eikas mobile lommebok, Eika Safe. Med Eika Safe trenger ikke kundene nytt SIM-kort for å ta mobillommeboken i bruk, kun nedlasting av appen. Eika Safe blir lansert for kundene i Hønefoss Sparebank i 2015.

 • Skrevet av Frank Tverran