fredag, 04 august 2017 14:23

Her blir det restaurant

Skrevet av
Her blir det restaurant Foto: Frank Tverran

RingeriksAvisa har fått bekreftet gjennom en e-post fra Loomis at Bjarne Minde har stått som representant for det selskapet som leier lokalet etter Nordea i Storgata 2 i Hønefoss.

Det er fortsatt dårlig med penger i Mindes egne selskaper, men han har tidligere hatt forretninger sammen med Alf Ulven, mannen som eier Kristiania Eiendomsforvaltning AS.

Selskapet Minde & Minde AS har da også felles adresse med Kristiania Eiendomsforvaltning AS. Det var forøvrig dette selskapet som eide Cold Clean Ocean A/S, et selskap som skulle bygge svære greier i Båtsfjord i 2014. I følge havnesjefen i Båtsfjord, er dette anlegget pr. i dag ikke påbegynt.

Bjarne Minde jobber også med prosjektet "Byporten" på det tidligere Fordkvartalet, hvor det er planlagt et svært høyt tårnbygg. I håp om å få en noe mer edruelig bygning på stedet, tilbød Aage Thoresen seg å kjøpe hele tomten, men da skrudde eierne opp prisen til et uspiselig nivå.

De gamle Nordea-lokalene er nå renskrapet og fra pålitelige kilder har vi fått vite at det kan bli en restaurant med et svært lokalt navn, samt en sushibar på stedet. Navnet på den nye restauranten har vi bare hørt "i farten", så vi tør ikke gå ut med dette nå.

Minibanken til Nordea kommer ikke tilbake, da de i følge Minde ikke ønsket å betale leie for den.

 

Andre saker å lese

Listhaug refser regjeringens grønne milliardplaner

29-09-2023 Politikk NTB - avatar NTB

Listhaug refser regjeringens grønne milliardplaner

Frp-leder Sylvi Listhaug er sterkt kritisk til at regjeringen setter av 15 milliarder til grønn omstilling samtidig som folk sliter med å få endene til å møtes.

Les mer i RingeriksAvisa

Studie: Bodø/Glimt er Norges mest dominerende lag – på 35.-plass i verden

28-09-2023 Sport NTB - avatar NTB

Studie: Bodø/Glimt er Norges mest dominerende lag – på 35.-plass i verden

To norske lag er inne i topp 100 blant klubblagene som dominerer sine ligamotstandere mest ut fra fire nøkkelparametere, viser en ny studie.

Les mer i RingeriksAvisa

Nytt bakeri

27-09-2023 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

CAKE HOUSE HØNEFOSS VERONIKA BALOGOVÁ er navnet på det nye kakebakeriet på Helgelandsmoen. Innehaver er Veronika Balogová.Formålet er salg av egenproduserte kaker og bakevarer, samt catering med salg av egenprodusert...

Les mer i RingeriksAvisa

Hovland fra pengeregn til spill om ære i Ryder Cup

27-09-2023 Sport NTB - avatar NTB

Hovland fra pengeregn til spill om ære i Ryder Cup

Pengene flommer på PGA-touren i golf. Men når Viktor Hovland spiller Ryder Cup, er det ikke en krone å hente.

Les mer i RingeriksAvisa