annonse1

annonse2

annonse3

annonse4

lørdag, 03 september 2016 07:23

Snart kommer Tesla 3

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)

Men for hønefossmannen som allerede har bestilt det nye vindunderet, kan ventetiden bli lang. Produksjonen starter først mot slutten av 2017.

Og når produksjonen starter, vil man begynne med leveransene i Nord-Amerika, med oppstart på vestkysten, deretter videre østover. Så kommer leveransene i Europa, APAC og høyreratt-markeder.

I Norge vil bilen koste fra USD 35.000. Men da har den en rekkevidde på 345 km per oppladning og går fra 0-100 på 6 sekunder. Bilen har sitteplass til 5 voksne og er designet for 5-stjerners sikkerhetsklassifisering. Den er også tilrettelagt med hardware for autopilot.

Den nye modellen er selvfølgelig tilpasset Teslas egne, gratis ladestasjoner - den såkalte Supercharger. Superchargere er gratis ladere som kan lade opp batteriet på minutter istedet for timer. Stasjonene er strategisk plassert for å minimere antall stopp på lange kjøreturer, og er samlokalisert med restauranter, kjøpesentere og Wi-Fi-koblingspunkter. Hver stasjon har flere superchargere for å sikre at du kommer deg på veien igjen så fort som mulig.

Våren 2018 blir den garantert å se i Hønefoss!

tesla3 interior

Sist redigert mandag, 05 september 2016 12:26
Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent