torsdag, 29 desember 2022 09:07

Slipper siste og tredje bok i gamer-trilogien

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)
Forfatter Nina Borge er i mål med gamer-trilogien. Forfatter Nina Borge er i mål med gamer-trilogien. Foto: Terje Bendiksby / NTB

Nina Borge har de siste årene blitt et anerkjent navn innen barne- og ungdomslitteraturen. Nå avslutter hun gamer-trilogien.

Både første og andre bok i serien, «Outlaster» (2021) og «Fumbler» (2022), har blitt svært godt mottatt både av anmeldere og lesere. Flere av karakterene går igjen i serien, men bøkene kan leses uavhengig av hverandre.

Nye «League» handler om Jos som begynner på e-sportlinja på videregående, som eneste jente i klassen. Jos har vært gamer så lenge hun kan huske. Alt hun drømmer om er å bli proff, skriver forlaget om den siste boken.

Herfra heter det videre om handlingen: En viktig League of legends-turnering ligger foran dem, men det er guttene som dominerer e-sporten. Kommer de til å respektere henne? Er hun i det hele tatt velkommen? Hvor langt er hun villig til å gå for å nå helt til toppen?

Nina Borge (f. 1983) er født og oppvokst i Sandefjord og bosatt i Stokke. Hun er utdannet barnevernspedagog og jobber som miljøterapeut. I tillegg jobber hun frilans som manuskonsulent og redaktør for Forlagshuset i Vestfold.

Debutromanen hennes «Utbryterne» (2020) ble nominert til Uprisen 2021.

NTB

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.